Het Vakantiepark voor Honden

Ontdek Login

Reserveren bij Faunatuurlijk gaat snel, eenvoudig, veilig en super handig! Login op je eigen account en beheer zelf al je gegevens รฉn die van je huisdier(en). Reserveren binnen een handomdraai en daarnaast direct inzicht in de beschikbaarheid. Betaal online via IDeal vanuit je luie stoel en de vakantie kan beginnen!

Kennismaken met Faunatuurlijk is echt een dagje genieten! Laat je trouwe vriend meedraaien in de roedel en in huiselijke sfeer. Een compleet verzorgde kennismakingsdag om de beleving van Faunatuurlijk te ervaren. Een dag speciaal voor jouw vrienden. Ontvang gedurende de dag foto’s en filmpjes zodat je thuis mee kunt genieten.

Bij Faunatuurlijk kijken we niet naar de grootte van de honden. Alle aandacht is immers gelijk, of je nu groot of klein bent. Waar wel naar gekeken wordt zijn onze diensten. Een vakantie bij dierenpension Faunatuurlijk kun je zo leuk maken voor je maatje als je zelf wilt. Denk hierbij aan extra gezonde snacks of vers vlees, een professionele wasbeurt, persoonlijke wandelingen of juist die extra medische zorg. Kies je favoriete pakket of stel er zelf eentje samen!

De gezondheid en het welzijn van alle vakantiegangers staan bij Faunatuurlijk op nummer 1. Hoe lastig is het om een vertrouwde en professionele opvang voor honden te vinden als je dier wat mankeert? Voor deze bijzondere gasten verzorgen wij veterinaire (be)handelingen. Honden met een gezondheidsprobleem worden geholpen door paraveterinairen en staan altijd in direct contact met diverse (alternatieve) diergeneeskundige artsen. 

De verzorging van je maatje wordt bijgehouden in een persoonlijk account. Dit account is altijd online in te zien en aan te vullen. De zorg die Faunatuurlijk biedt gaat verder dan een standaard dierenpension of hondenhotel. Door de veterinaire kennis en een ton aan roedelervaring combineren we professionele zorg met persoonlijke aandacht. Faunatuurlijk draagt zorg voor gezondheid, gedrag, trauma’s, (re)socialisatie, senioren, puppy’s en natuurlijk voor alle vrienden die gewoonweg een luxe en gezellige vakantie verdienen.

Deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Antje en Geert heeft geschreven op augustus 19, 2017:
Dag lieve mensen! Wat heerlijk dat jullie weer open zijn onze Fieke heeft het weer goed gehad bij jullie. Bedankt weer voor alle goede zorgen en tot snel! Warme groet, Antje en Geert en een lebber van Fieke
Dag lieve mensen! Wat heerlijk dat jullie weer open zijn onze Fieke heeft het weer goed gehad bij jullie. Bedankt weer voor alle goede zorgen en tot snel! Warme groet, Antje en Geert en een lebber van Fieke

Dierenpension Faunatuurlijk,

het beste Vakantiepark voor Honden!

 

Faunatuurlijk is een uniek holistisch en biologisch Vakantiepark voor Honden in de provincie Groningen. Jouw maatje logeert op een vakantieadres in huiselijke sfeer samen met andere soortgenoten in een geselecteerde roedel. Persoonlijke zorg en aandacht voor huisdier รฉn eigenaar staan centraal.

Ligging

Dierenpension Faunatuurlijk is gelegen in Vlagtwedde, Groningen. Het Vakantiepark ligt tegen het natuurgebied aan.ย Het natuurgebied Liefstinghsbroek is รฉรฉn van de oudste bossen in Nederland en het oudste bos van Groningen (het bos werd reeds in 1590 genoemd). ย Aan de andere kant bevinden zich landerijen. Faunatuurlijk is gevestigd op een twee hectaren groot perceel.

Medische zorg

Naast een Vakantiepark is Faunatuurlijk tevens een Hondenwelzijnscentrum voor honden die medische zorg nodig hebben. In samenwerking met een team professionele artsen zijn honden welkom die intensieve revalidatie nodig hebben. Dit maakt Faunatuurlijk hรฉt unieke dierenpension van Nederland!

Bijzondere plaats

Voel je welkom in het tweede thuis voor je hond; een bijzondere plaats in Nederland. Eigen huiskamers zoals ze die thuis gewend zijn. Vol speeltjes en lekkere banken, stoelen, hondenmanden, kussens en bedden. Keuze uit verschillend biologisch hondenvoer.ย Van geperste brok, blikvlees tot vers vlees. Veterinaire zorg mocht je huisdier dit nodig hebben en een hecht vriendenclubje om lekker mee te chillen in de tuin of het terras.

Jouw maatje komt binnen in een zeer schoon, modern en gezellig huis waar persoonlijke zorg op nummer รฉรฉn staat.

Faunatuurlijk is een officieel geregistreerd dierenpension voorzien van de nodige vergunningen, diplomaโ€™s, certificaten en verplichtingen.

Maak samen de mooiste herinneringen

Sfeervol overnachten

Sfeervol overnachten bij Faunatuurlijk. Laat je hond genieten! Boek heel eenvoudig een mooie hotelkamer voor jouw hond. Een overnachting is altijd inclusief biologische maaltijden en toegang tot de speelweiden en terrassen.

Kom kennismaken

Kom alles te weten over Faunatuurlijk. Maak gebruik van de Kennismakingsdag enย beleef zelf betoverende momenten voor jouw hond. Voor de kleinsten onder ons, de hele familie of echte waaghalzen. Alles is mogelijk in onze wereld vol plezier.ย 

Faunatuurlijk Blog

Ontdek meer op het Faunatuurlijk Blog. Alles over de wereld van onze trouwe honden. Van gezondheidsweetjes, gedrag van honden tot de Do’s & Dont’s. Had jij ze al gelezen? Houd je kennis up-to-date en lees mee!

Heb je vragen, leuke ideeรซn of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terugย info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.

error: Op deze content rust copyright!