annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering

Zorgeloos je vakantie boeken met een annuleringsverzekering

Het is mogelijk om je boeking te annuleren. Er zijn wel annuleringskosten aan verbonden. Je kunt de annuleringskosten ook afkopen met een annuleringsverzekering. De kosten hiervan bedragen € 15,00 per reservering, per hond. Je kunt een verzekering voor de annuleringskosten afsluiten tijdens je boeking bij de Extra Opties. Lees meer over annuleren in de algemene voorwaarden.

Wat houdt een annuleringsverzekering in?

Een annuleringsverzekering dekt de kosten wanneer jouw reis niet door kan gaan door een gebeurtenis. Soms gebeurt er net vóór of tijdens je vakantie iets, waardoor je niet meer op vakantie kunt of halverwege moet afbreken. Denk aan een plotselinge ziekenhuisopname van jezelf of een familielid. Of je krijgt ineens een nieuwe baan of huis. Dan is het prettig om terug te kunnen vallen op je annuleringsverzekering.

De annuleringsverzekering bij Faunatuurlijk houdt in dat er bij een annulering van een reservering géén annuleringskosten in rekening gebracht worden. Deze kosten variëren tussen de 20% en 100% van de totale reserveringskosten.

Door het afsluiten van een verzekering bij een reservering voorkom je dat je kosten kwijt bent mocht de reservering om welke reden dan ook niet door kan gaan. Zo ben je verzekerd dat je achteraf niet alsnog voor kosten komt te staan.

Een annuleringsverzekering geldt niet voor het wijzigen van een reservering.

Hoe werkt het?

Bij het plaatsen van een reservering heb je de mogelijkheid om Extra Opties toe te voegen, zoals een wasbeurt, biologisch vers vlees, een Candelight Supper of bijvoorbeeld de haal- en brengservice. In dit overzicht staat ook de Extra Optie Annuleringsverzekering. Bij het toevoegen van deze optie ben je verzekerd dat er geen annuleringskosten in rekening gebracht worden voor de specifieke reservering. Dit eenmalige bedrag wordt bij de factuur gerekend. Indien de reservering wordt geannuleerd zijn dit de enige kosten die in rekening gebracht worden en/of niet worden gecrediteerd. Een veilig gevoel dus als je niet voor verrassingen wilt komen te staan.

Let op! Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten?

Annuleringsverzekeringen kunnen alleen bij nieuwe reserveringen toegevoegd worden als extra optie. Heb je een bestaande reservering? Dan is het niet mogelijk deze optie als nog toe te kunnen voegen. De annuleringsverzekering geldt ook voor annuleringen door Covid-19. Reserveringen kunnen met een verzekering zonder reden van opgave geannuleerd worden.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
4.9
Based on 89 reviews
aangedreven door Facebook

Een haarscherpe portretfoto van je hond?

Super strak op CANVAS of shiny op ACRYLGLAS? Liever retro in een mooie FOTOLIJST?

Bestel nu een HR foto van je hond bij de eerst volgende reservering.