Bezetting

Wil je weten hoe druk het is in huis? Check dan snel de bezetting en boek online!

Reserveren voor je huisdier

 

Check hier de bezetting van Faunatuurlijk. Deze gegevens zijn altijd up-to-date. Reserveren bij Faunatuurlijk gaat heel makkelijk via je persoonlijke account. In je persoonlijke account kun je alle informatie kwijt die van belang is voor een goed verblijf van je maatje. Houd er rekening mee dat wij op zon- en feestdagen gesloten zijn voor brengen en halen.

 

Vul alle gegevens naar waarheid in en vergeet niet een goed werkend mobiel nummer door te geven! Reserveren kan altijd, maar heeft geen geldigheid tot deze bevestigd is. Het kan immers zo zijn dat er onverhoopt een reservering gemaakt wordt in een periode dat wij vol zitten. 

De rode dagen in de agenda betekent dat wij beperkt plek in huis hebben. Zelf reserveren is dan niet mogelijk. Wil je weten of jouw hond er toch bij kan? Stuur dan een mail of Whatsapp met de gewenste periode.

Let op! Tijdens deschoolvakanties is het niet mogelijk voor honden die solitaire opvang nodig hebben te reserveren. In deze zeer druk bezette tijd is het voor ons niet mogelijk om een woonkamer met speeltuin vrij te houden voor één hond.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.