Bezetting

Wil je weten hoe druk het is in huis? Check dan snel de bezetting en boek online!

Reserveren voor je huisdier

 

Check hier de bezetting van Faunatuurlijk. Deze gegevens zijn altijd up-to-date. Reserveren bij Faunatuurlijk gaat heel makkelijk via je persoonlijke account. In je persoonlijke account kun je alle informatie kwijt die van belang is voor een goed verblijf van je maatje. Houd er rekening mee dat wij op zon- en feestdagen gesloten zijn voor brengen en halen.

 

Vul alle gegevens naar waarheid in en vergeet niet een goed werkend mobiel nummer door te geven! Reserveren kan altijd, maar heeft geen geldigheid tot deze bevestigd is. Het kan immers zo zijn dat er onverhoopt een reservering gemaakt wordt in een periode dat wij vol zitten. Deze dagen zijn aangegeven in het geel met als bijschrift: Beperkte beschikbaarheid. 

Let op! Tijdens de zomervakantie en de jaarwisseling/kerstvakantie is het niet mogelijk voor honden die solitaire opvang nodig hebben te reserveren. In deze zeer druk bezette tijd is het voor ons niet mogelijk om een woonkamer met speeltuin vrij te houden voor één hond.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
4.9
Based on 89 reviews
aangedreven door Facebook

Lezing Diercommunicatie bij Faunatuurlijk!

Ervaar en leer zelf hoe MINDFULNESS en BEWUSTZIJN jou helpen het beste uit jezelf èn jouw hond te halen.

Faunatuurlijk biedt een lezing Diercommunicatie aan waarin je een prachtige basis kunt leggen voor de innerlijke band met jouw hond.

Yes! Dit wil ik!