Candlelight Supper

Stap binnen in het A la Carte restaurant van Faunatuurlijk voor een smakelijk biologische maaltijd en gezonde snack. Je hebt de keuze uit verschillende biologische voor-, hoofd- en nagerechten. Van vlees en wild tot vis en gevogelte. Ook voor de kleinste gasten staan er een aantal gerechten op de kaart. Liever een 4-gangenmenu? Ook dat is mogelijk!

De biologische maaltijd wordt geserveerd


Lange tafel vol heerlijk eten en vrolijk stromend vers drinkwater. Faunatuurlijks populairste restaurant serveert een Candlelight Supper met een viergangen maaltijd. We nodigen je uit om een 5-sterrenmaaltijd samen met vrienden te nuttigen in Het Candlelight Supper Restaurant van Faunatuurlijk.

Openingstijden: 07:30 – 18:00 uur*

* De Candlelight Supper-tijden kunnen variëren gedurende de dag, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Van maandag tm zaterdag naar gelang inschrijving. Minimale besteding A la Carte Menu is € 29,95.

Menu & Prijzen

 

Candlelight Supper
Candlelight Supper

Verwennerij tijdens de vakantie

Wil je je maatje laten genieten van een super lekkere, gezonde en verantwoord Candlelight Supper tijdens een van de vakanties in het Restaurant van Faunatuurlijk? Dat kan ook! Reserveren is verplicht en kan via je eigen account of via Whatsapp.

De mooiste momenten

Elke dag worden er tientallen foto’s gemaakt bij Faunatuurlijk. We selecteerden de mooiste Candlelight foto van onze gasten en sturen je deze toe in hoge resolutie. Een prachtig aandenken aan een geslaagde vakantie of dagje uit naar Faunatuurlijk.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.