diercommunicatie

Lezing diercommunicatie

Mindfulness en bewustzijn

Ervaar en leer zelf hoe mindfulness en bewustzijn jou helpen het beste uit jezelf èn jouw hond te halen. In 2,5 uur tijd word je meegenomen in de wereld van diercommunicatie.

Hoe werkt diercommunicatie?

Diercommunicatie is niets meer of minder dan het zenden en ontvangen van informatie vanuit intuïtie. En intuïtie hebben we allemaal! Het is een vorm van direct weten, een ingeving, vaak zonder dat je direct kunt beredeneren waar dit vandaan komt. Het woord intuïtie is afkomstig uit het Latijn en betekent letterlijk “innerlijk zien”. De dieren om ons heen zijn hier meesters in en doen niet anders. En laten jij en ik deze eigenschap nou ook bezitten! Alleen zijn wij mensen vaak ‘vergeten’ ernaar te luisteren.

Naast de innerlijke communicatie zijn er tal van andere aspecten zoals bijvoorbeeld lichaamstaal en ras die zeker meewegen als het gaat om diercommunicatie. Het helpt ons een handje om snel te kunnen zien wat een hond bedoelt. Echter tussen visueel zien en innerlijk zien zit een heel verschil. Als we naar een hond kijken kun je uit de lichaamstaal vaak al een en ander afleiden. Toch brengt dat ‘lezen’ van de hond ons vaak niet tot de kern, tot we onze intuïtie mee laten wegen. Pas dan kom je echt tot elkaar en dat is waar het om draait.

Kunnen dieren praten?

Als we het hebben over diercommunicatie dan wordt vaak al snel gezegd dat honden niet kunnen praten. En dat is ook helemaal waar! Er zit een groot verschil tussen de woorden praten en communiceren. Bij praten spreken we woorden uit, iets wat honden niet kunnen. Communiceren is het overbrengen of uitwisselen van boodschappen en daar zit het verschil in! Als ik tegen mijn eigen hond praat, dan is het niet zo dat ze in woorden terugpraat. Als ik mij (energetisch) connect met haar, dan ‘weet’ ik. We wisselen op dat moment informatie uit aan elkaar zonder hierbij te praten. 

Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf en jouw hond?

Wil je graag je eigen hond beter begrijpen? Ben je soms wellicht wat onzeker als het gaat om het gedrag van je eigen hond of die van anderen? Of zie je bepaald gedrag bij je eigen hond wat niet gewenst is en je wellicht niet kunt verklaren? Dan helpt het om de eerste stap te zetten om ècht met je hond te communiceren!

Door te leren en ervaren hoe mindfulness en bewustzijn jezelf en je hond op een hoger niveau tillen, ontstaat er een harmonieuze band die in balans is. Wederzijds begrip en vertrouwen in elkaar. Het ècht luisteren naar je hond is vise versa het ècht luisteren naar jezelf.

diercommunicatie

Delen van ervaring en kennis

Met ruim 15 jaar en 50.000 uur aan ervaring in het samenwerken met roedels honden, kunnen we je verder op weg helpen om je hond beter te begrijpen. De holistische omgeving van Faunatuurlijk, waar mens, dier en natuur centraal staan, biedt een uitgesproken fijne basis om jezelf te ontwikkelen. Ervaar en leer zelf hoe mindfulness en bewustzijn jou helpen het beste uit jezelf èn jouw hond te halen. Faunatuurlijk biedt een lezing Diercommunicatie aan waarin je een prachtige basis kunt leggen voor de innerlijke band met jouw hond. 

Lezing Diercommunicatie

Wil jij ook graag ervaren wat het is om ècht te communiceren met je hond? Wil je graag zien en voelen hoe je die innerlijke band met je hond kunt verbeteren? Wil je weten wat holistisch communiceren inhoudt en bovenal, hoe je bewust om kunt gaan in de relatie met je hond? Meld je dan nu aan voor de eerst volgende beschikbare datum. Er zijn maximaal 6 plekken beschikbaar per lezing, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Heb je besloten om een lezing bij te wonen? Dat is super! Na inschrijving ontvang je van ons een vragenlijst met betrekking tot de band met je hond. Hierop kun je persoonlijke vragen schrijven waarop je graag antwoord zou willen hebben. Gedurende de lezing proberen we alle vragen te behandelen. Zo leer je niet alleen de geheimen van diercommunicatie, maar los je zelf ook issues op als je dit zelf wilt.

Inhoud lezing

  • Korte introductie
  • Meer in balans met je hond
  • De baas over jezelf
  • De kracht van gedachten
  • Omgang met je hond
  • Denk anders
  • Het geheim van communiceren
  • Q&A
  • Afsluiting

Onder het genot van koffie of thee en wat lekkers! Schrijfmateriaal en werkboek aanwezig.

Kosten: € 175,-

Agenda

De eerstvolgende lezing Diercommunicatie vindt plaats bij Faunatuurlijk in Vlagtwedde op:

 

Dinsdag 28 maart 2023 * vol * 19:00 – 21:30 uur
Woensdag 26 april 2023 * vol * 19:00 – 21:30 uur
Donderdag 25 mei 2023 * vol * 19:00 – 21:30 uur

Data 2024 nog niet bekend.

Aanmelden

Meld je nu aan via de mail en vermeld hierbij om welke datum het gaat. Na de aanmelding ontvang je van ons een mail ter bevestiging met alle relevantie informatie. 

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.