dierenpension groningen

Dierenpension Groningen

Dierenpension Groningen vinden? In Vlagtwedde vind je het beste hondenpension voor je maatje. Een hondenopvang in huiselijke sfeer, zonder kennels! Met biologische voeding, een holistische benadering en de beste veterinaire zorg. Een kleinschalige opvang voor honden. Een dierenpension waar persoonlijke aandacht voor hond en eigenaar van waarde zijn.

Op zoek naar een dierenpension in Groningen? Zoek dan niet verder, want je hebt hét vakantieadres voor je huisdier gevonden! Dierenpension Faunatuurlijk is gevestigd in het prachtige Westerwolde in de provincie Groningen. En daarom gelegen aan de rand van het natuurgebied Liefstinghsbroek in de driehoek van Vlagtwedde, Sellingen en Harpel. 

Omgeving

Het Liefstinghsbroek (soms ten onrechte Lieftinghsbroek genoemd) is een natuurgebied van 20 hectare in de Nederlandse provincie Groningen. Het gebied, bestaande uit een oerbosgebied met bosvegetatie en moerasachtige delen, maakt deel uit van het Dal van de Ruiten A. Het bos is dan ook het oudste bos van Westerwolde en maakt deel uit van de Natura 2000-lijst opgesteld door de Europese Unie. Dierenpension Faunatuurlijk kijkt uit op dit natuurgebied. Zo is een uitstapje met de honden in dit fantastische natuurgebied een fluitje van een cent.

 

dierenpension groningen

Ligging dierenpension

Het twee hectaren groot perceel grenst aan akkerland, bos en het Weende Jipsinghuizenkanaal wat overgaat in het Ruiten A kanaal. Een prachtige rustige plek zonder buren. De Bovennieuwlandsweg is een doodlopend straatje waardoor er geen andere boerderijen dichtbij staan. 

groningen

Hondenopvang

Faunatuurlijk is een uniek holistisch en biologisch Vakantiepark voor Honden in de provincie Groningen. Jouw maatje logeert op een vakantieadres in huiselijke sfeer samen met andere soortgenoten in een geselecteerde roedel. Persoonlijke zorg en aandacht voor huisdier én eigenaar staan centraal. 

Voor de honden is er op het grote terrein een vakantiewoning geplaatst waar wij ruimte hebben voor maximaal 40 honden. De vakantiewoning is ingericht zoals thuis met een banken, bedden, stoelen, manden, kussens, kasten, tafels etc. Zo is de omheinde buitenspeelplaats direct bereikbaar vanuit het huis. Hierdoor hebben de honden een heerlijke plek om te kunnen spelen of gewoonweg luieren in de zon. Er zijn twee grote speelvelden aanwezig van 1500m2 en diverse terrassen.

Wil je graag een plekje reserveren voor je hond(en)? Dat kan via een eigen account op de website.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.