De huiskamers

Huiselijk voelt als thuiskomen

Huiselijk honden opvangen is de basis van ons prachtige hondenhotel. In hondenwelzijnscentrum Faunatuurlijk leven al onze vrienden in diverse woonkamers. Alle woonkamers zien er anders uit, niet alleen in grootte maar ook qua inrichting. De ene woonkamer is voorzien van veel spullen terwijl een andere kamer simplistisch is. Niet alle honden voelen zich nu eenmaal thuis in één en dezelfde woonkamer. 

Vakantiehuis

Elke hond is uniek en vraagt zijn eigen verzorging. Daar hoort ook de juiste leefomgeving bij. Niet alle honden zijn gebaat bij veel spullen (lees ‘prikkels’) om hen heen. Zo beoordelen we altijd goed aan de hand van het verzorgingsplan in het persoonlijke account, de huidige roedel en onze eigen ervaring en toegepaste kennis in welke hotelkamer de desbetreffende hond zal verblijven. Het vakantiepark voor honden heeft meerdere knusse huiskamers in de grote vakantiewoning. 

dierenpension huiselijk

De rust in huis is voor de honden het belangrijkste. Honden rusten nu eenmaal vaak op een dag. De juiste woonkamer zorgt dan ook voor de juiste uitwerking als het gaat om rust. Ze moeten snel hun plekje vinden waar ze zich veilig en geborgen voelen zodat ze kunnen slapen en rusten. Onze ervaring wijst uit dat een hond veel keus moet hebben in ligplekken. Dus dit houdt in niet alleen mandjes en kussens, zeker ook bedden en/of banken, een open bench, een gesloten bench, tafels om onder te liggen, vloerkleden of gewoon de vloer. We hebben zelfs de televisie staan met een leuke speelfilm. De radio staat altijd aan voor gezelligheid en afleiding in huis. 

Eigen spullen

Eigen spullen van thuis zijn altijd een welkome aanvulling. Natuurlijk staat het huis vol met spullen, echter zijn dit ‘vreemde’ spullen waar geen eigen geur aan zit. Althans, niet voor de honden die net nieuw zijn. Daarom is het altijd erg prettig voor ze om iets vertrouwds van thuis mee te krijgen. Heb je geen kussen of kleedje? Een oude handdoek een week in de mand leggen of een favoriet speeltje doet ook wonderen. Houdt er wel altijd rekening mee dat spullen kunnen sneuvelen. Houd daarom dure, luxe spullen thuis!

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
4.9
Based on 89 reviews
aangedreven door Facebook

Lezing Diercommunicatie bij Faunatuurlijk!

Ervaar en leer zelf hoe MINDFULNESS en BEWUSTZIJN jou helpen het beste uit jezelf èn jouw hond te halen.

Faunatuurlijk biedt een lezing Diercommunicatie aan waarin je een prachtige basis kunt leggen voor de innerlijke band met jouw hond.

Yes! Dit wil ik!