dierenpension rolde

Dierenpension Rolde

Iedere hond is uniek! Althans, dat is het uitgangspunt van ons dierenpension nabij Rolde. Je vind het Vakantiepark voor Honden in Vlagtwedde, op een 20 minuten rijden vanaf Rolde.

Op het moment dat je jouw maatje bij ons hondenhotel brengt, komt deze binnen met een rugzakje. Op basis van dit rugzakje stellen we een verzorgingsplan voor je dier op! Hoe wil jouw hond behandeld worden tijdens een verblijf in ons hondenpension? Een grote mate van persoonlijke aandacht staat hierbij voorop, zodat je vriendje zich helemaal op zijn of haar gemak zal voelen. In ons dierenpension nabij Zuidlaren leven de honden in een roedel. De kleinschalige opzet van ons dierenpension voorkomt dat je hond wordt overschaduwd door andere honden in deze roedel. Integendeel! Honden kunnen vaak veel van elkaar leren, wanneer zij in kleine groepen leven.

Een prettig verblijf voor jouw hond

Waarom zou je een hond naar een pension met hokken brengen, als deze ook in alle vrijheid kan leven? Zo wordt het voor je maatje minder vervelend, dat je een aantal dagen van huis bent. De omgeving waarin je hond binnen ons dierenpension nabij Rolde verblijft, komt enigszins overeen met zijn of haar eigen omgeving bij je thuis. Daarbij wordt er binnen ons kleinschalige hondenpension in Groningen alles aan gedaan, om het je hond naar de zin te maken en hem of haar gezond te houden. Wist je bijvoorbeeld al dat wij ook werken met biologische dierenvoeding? Dit is niet alleen goed voor het dier, maar ook voor het milieu!

Meer weten over dierenpension Faunatuurlijk nabij Rolde?

Wil je meer weten over dierenpension Faunatuurlijk nabij Rolde? Of ben je benieuwd of we nog een plekje hebben voor jouw viervoeter? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over het prettige verblijf die je hond bij ons zal hebben. Op onze website vind je een handige tool, waarmee je direct ziet of we nog plek voor je hond hebben.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.