dierenpension veendam

Dierenpension Veendam

Dierenpension Veendam vinden? Zoek dan niet verder, want je hebt hét vakantieadres voor je huisdier gevonden! Vind het beste dierenpension bij jou in de buurt. Op 20 minuten afstand van Veendam ligt hét huiselijke vakantieadres voor je huisdier! Geen dierenasiel, wel het beste Vakantiepark voor jouw hond. Met biologische voeding, een holistische benadering en de beste veterinaire zorg. Een kleinschalige dierenpension waar persoonlijke aandacht voor hond en eigenaar van waarde zijn.

Dierenpension Faunatuurlijk is gevestigd in het prachtige Westerwolde in de provincie Groningen. Gelegen aan de rand van het natuurgebied Liefstinghsbroek in de driehoek van Vlagtwedde, Sellingen en Harpel op 20 minuten rijden vanaf Veendam. Dierenpension Veendam vinden? Zoek niet verder, want je hebt het gevonden! 

Dierenhotel

Vanaf 2011 vangt Faunatuurlijk honden op. We bezorgen onze vrienden een fantastische vakantie. Het twee hectaren groot perceel heeft een boomgaard, zwemvijver, grasvelden, grenst aan akkerland met bos en is daardoor de uitgesproken plek voor huisdieren. 

Tegenwoordig komen vanuit heel Nederland en een deel uit Duitsland, honden voor vakantie bij ons. Mensen reserveren vaak al een half jaar van tevoren om een plekje te bemachtigen. Faunatuurlijk is geen asiel of kennel maar een opvang in huiselijke sfeer. Zo is Dierenpension Faunatuurlijk eigenlijk een dierenhotel.

Veterinaire zorg

Wij bieden al onze logés individuele zorg op maat. In het bijzonder kijken we naar het karakter van het dier en de gezondheid. Ieder dier, of het nu een hond, kat of knaagdier betreft, heeft een eigen aanpak en verzorging nodig om het een prettig verblijf te kunnen bieden. Faunatuurlijk legt daarnaast een accent op veterinaire verzorging. Door onze diergeneeskundige achtergrond is er veel kennis en ervaring aanwezig, waardoor wij geen alledaags pension zijn. Juist de dieren met een medische beperking of een gebruiksaanwijzing zijn bij ons meer dan welkom. 

Biologisch en Ecologisch

In alles wat wij doen houden wij rekening met Moeder Aarde. In onze bedrijfsvoering richten wij ons op het bio-ecologisch aspect, waardoor wij duurzaam ondernemen. Dit houdt in dat wij alleen (verzorgings)producten gebruiken die niet schadelijk zijn voor dier en natuur en dus deze aarde. Hierbij kun je denken aan reinigingsmiddelen, daarnaast ook zeker aan de voerkeuze. Wij bieden onze  vrienden dan ook biologisch voer aan, van hoogwaardige kwaliteit en waar oa geen (chemische) toevoegingen in zitten of op dieren is getest. 

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.