dierenpension vlagtwedde

Dierenpension Vlagtwedde

Dierenpension Vlagtwedde is het Vakantiepark voor Honden. Wil jij je hond de vakantie van zijn leven geven? Kom naar het beste pension van Nederland! Vanaf 2011 verlenen wij onze diensten voor de tijdelijke opvang van honden. Voel je dan ook welkom bij Dierenpension Vlagtwedde en geniet van het Vakantiepark voor Honden.

Huiselijke opvang in roedelverband

Voor je hond een vertrouwd plekje zoeken als je even niet de zorg kunt bieden die je graag wilt kan een lastig klusje zijn. Bij Faunatuurlijk verandert er eigenlijk helemaal niet veel als de honden thuis gewend zijn. Wellicht wordt het er alleen maar knusser op! Dierenpension Vlagtwedde heeft op het terrein van Faunatuurlijk een vakantiewoning voor de honden geplaatst. Compleet ingericht om je maatje een fantastische vakantie te kunnen bieden. Samen met een clubje sociale honden heerlijk kunnen genieten van de rust en ruimte buiten, of gewoon lekker binnen op de bank. In huis staat alles wat ze thuis ook zien. Grote voordeel is dat ze hier alleen de bank niet met de baas moeten delen!

Oud en vertrouwd

Oud en vertrouwd maar dan in een klein nieuw jasje. De zorg die we bieden is het beste wat de honden kan overkomen. Naast de biologische menukaart is er nog meer rekening gehouden met de natuur waar de honden in kunnen vertoeven. Zo heeft de vakantiewoning twee heerlijk omheinde speeltuinen van 1500m2 met balletjes, een speelhuisje en een lekker hondenzwembad in de zomermaanden. Met goed weer staat de deur altijd open zodat ze zelf kunnen beslissen wat ze willen doen. De zorg, of dit nu veterinair is of met het gedrag te maken heeft, is en blijft altijd prioriteit nummer één. Tenslotte is de hond op vakantie en verdient hij of zij de beste zorg. 

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.