Halen & Brengen

Gasten wegbrengen en ophalen zonder zorgen

Niet in de gelegenheid om naar Faunatuurlijk te komen? Geen nood! Een kleine moeite om je maatje op te halen of juist weer naar huis toe te brengen. Soms is het gewoon handig en komt het beter uit om niet zelf te hoeven rijden. Beschik je niet over het juiste vervoer? Of heb je geen auto tot je beschikking? Dan is de service van brengen en halen dé oplossing voor jou!

Halen en brengen

Als de openingstijden niet overeenkomen met je eigen planning, of je zit gewoonweg krap in de tijd, denk dan eens aan de haal- en brengservice van Faunatuurlijk. Op een verantwoorde manier wordt niet alleen je maatje, maar ook alle spullen die meegegeven worden netjes van A naar B gebracht. Faunatuurlijk beschikt over een degelijke bedrijfsauto waar meerdere honden in vervoerd kunnen worden. 

Halen

Ga je een weekend weg of lekker op een lange zonvakantie? Ook dan is het mogelijk om het makkelijker te maken voor jezelf. Niet onnodig in de auto zitten en lang van huis zijn, maar de tijd goed besteden aan alle voorbereidingen! We halen graag je maatje en zijn vakantiekoffer op een afgesproken tijd bij je op thuis. Geen vakantiestress en daarbij zeker weten dat het voor je hond goed geregeld is. Heb je geen tijd voor een titerbepaling of vaccinatie? Ook dat kunnen we gelijk voor je regelen! Zo weet je zeker dat je niks vergeten bent en het voor je maatje van top tot teen goed geregeld is.

Brengen

Kom je net thuis van een heerlijke vakantie? Moe en voldaan? Dan kan het heel fijn zijn als je thuis kunt blijven en je maatje op een afgesproken tijd weer bij je wordt gebracht. Zo hoef je niet je huis uit en heb je alle tijd over om je koffer uit te pakken en de nodige wassen te draaien. Wat is er nu lekkerder als je maatje ook nog eens gewassen, gedroogd en getrimd je voordeur in komt wandelen? Ook daar kunnen we voor zorgen zodat je allemaal weer fris je eigen bed in kunt stappen.

Wat moet je doen?

Log in op je eigen account en ga naar Reserveringen. Kies bij het plaatsen van je reservering bij Extra Opties voor de haal- of brengservice. Het starttarief is automatisch € 35,- Boven de 15 kilometer wordt naderhand € 0,75 per kilometer bijgeteld. Wil je graag wassen toevoegen? Dan kun je die optie ook gelijk meenemen.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.