honden protretfoto's

Portretfoto’s Honden

Een foto zegt zoveel meer

Vind jij het ook altijd zo lastig om een kwalitatief goede foto van je hond of honden te maken? Portretfoto’s spreken boekdelen, zeker als de focus op het oog ligt. Het is mogelijk om bij je boeking professionele honden portretsfoto’s toe te voegen. Een prachtige herinnering aan jouw bijzondere maatje.

Wat houden portretfoto’s van honden in?

Tijdens het verblijf bij Faunatuurlijk zoeken we het beste moment op de dag om de foto’s te maken. Hierbij houden we rekening met de stand van de zon, want zonlicht is niet gedurende de hele dag optimaal om mooie foto’s te kunnen maken. De honden fotograferen we altijd als ze relaxed buiten spelen of rondscharrelen. Het zijn juist de spontane momenten waarop je de mooiste foto’s maakt. Een grasspriet in het haar, korreltjes zand rond de neus, het hoort er allemaal bij. Zo ken je je maatje namelijk! Wil je graag een hele nette foto van je hond? Dan zorgen we ervoor dat je maatje schoon en fris op de foto komt.

Heb je meerdere honden? Hoe leuk is het om dan een prachtige foto van alle maatjes bij elkaar te hebben? Ook dat is zeker mogelijk!

hondenportretfotos

De fotograaf en zijn camera

De foto’s worden gemaakt en achteraf bewerkt door één van de eigenaren en oprichters van Faunatuurlijk, Willem Veldhuis. Niet alleen kennis en kunde komen in de foto’s naar voren, ook de liefde voor dier en natuur. De honden kennen Willem en Willem kent hen. Niks is vreemd of raar, we lopen dagelijks met fototoestellen en telefoons rond te zwieren op zoek naar dat beste kiekje.

De foto’s worden genomen met een professionele Sony A9II Ilce-9M2 en diverse lenzen, zoals een portretlens (FE 1.8/85), een telelens (FE 200-600mm F/5.6), een micolens (FE 2.8/90) en een groothoeklens (FE 24-105mm F4).

De foto’s worden achteraf bewerkt door middel van photoshop. Portretfoto’s van de honden kunnen zowel in fullcolour als black and white worden geleverd.

Wil je graag een kijkje nemen bij de fotograaf? Bekijk zijn werk dan op Instagram Fullcolour of Instagram BNW.

Portretfoto’s van honden

Een aantal portretfoto’s van onze vrienden tijdens een verblijf bij Faunatuurlijk.

honden portretfoto's
honden portretfoto's
portretfoto
honden portretfoto's
honden portretfoto's
honden portretfoto's
honden portretfoto's
honden portretfoto's
honden portretfoto's
honden portretfoto's
honden portretfoto's
honden portretfoto's

Ook zo’n mooie portretfoto?

Je kunt uit verschillende opties kiezen. Het is mogelijk om één prachtige foto te ontvangen (digitaal) in HR. Je heb dan de keus tussen een full colour foto of een black and white foto. Ook kun je kiezen uit een serie van vijf verschillende foto’s, tevens in full colour of (deels) black and white.

Voorbeeld van Black and White foto’s

De foto’s worden gemaakt tijdens een speeldag bij Faunatuurlijk. Wil je graag mooie foto’s van jouw maatje, boek dan een speeldag en selecteer bij de Extra Opties de Portretfoto Digitaal HR.

De kosten van de Honden portretfoto’s zijn:

Portretfoto 1x Digitaal HR per mail: € 50,-

Portretfoto 5x Digitaal HR per mail: € 100,-

Portretfoto HR op Canvas (40×60): € 80,-

Portretfoto HR op Acrylglas (40×60): € 120,-

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.