hondenpension

Hondenopvang Faunatuurlijk

Een ware beleving in het Vakantiepark voor Honden

Hondenopvang Faunatuurlijk is de beste hondenopvang van het Noorden voor honden. Maak de vakantie voor je hond tot een bijzondere ervaring in ons unieke Vakantiepark voor Honden in Groningen.

Hondenopvang in huis

Als je op zoek bent naar een vertrouwde hondenopvang in huis dan zit je goed bij Faunatuurlijk. Faunatuurlijk is namelijk het allereerste Vakantiepark voor Honden in heel Nederland! Jouw hond verblijft bij ons in een vakantiewoning, speciaal ontworpen om roedels een fijne tijd te kunnen bieden. Als je zelf even niet de zorg op je kunt nemen, dan wil je natuurlijk wel dat deze zorg door een ander net zo goed, al dan niet nog iets beter wordt voortgezet.

In de hondenopvang van Faunatuurlijk zitten vrienden nooit alleen. Alle honden worden heel goed geobserveerd naar gedrag, leeftijd, gezondheid, karakterje, ras, rugzakje en ga zo maar door. Op basis van verschillende factoren delen de honden een woonkamer, gezellig samen op bed, lekker knus in een mand, of veilig in een rustige bench. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de eigenaren.

De woonkamers zijn divers en elk op een andere manier ingericht. De ene kamer is groot en vol met huiselijke spullen zoals een TV, prulletjes, schilderijen, schemerlampen, planten, tafels en stoelen. Terwijl andere kamers kleiner zijn met zo min mogelijk prikkels. Een schilderijtje aan de muur, warme mand bij de kachel, tafeltje en gordijnen voor de ramen kunnen al meer dan genoeg zijn voor sommige honden.

Waar jouw hond dan ook baad bij heeft, we proberen altijd naar de juiste manier van opvang te zoeken zodat de hondenopvang voor jouw maatje zo vertrouwd en veilig mogelijk is.

Kennismaken met Faunatuurlijk

Ben je op zoek naar een fijne hondenopvang en je wilt graag eens komen kijken bij Faunatuurlijk? Dat kan! Voor alle nieuwe vrienden plannen we eerst een kennismakingsdag in alvorens ze komen logeren. Tijdens deze spannende dag heeft je hond de tijd om de boel eens te verkennen hier. Zo proeven ze hoe het is om in een echte roedel te leven en hebben ze de tijd om het terrein en het huis te ontdekken. We zien dan al snel of jouw maatje zich hier thuis kan voelen.

Gedurende de dag sturen we je filmpjes door zodat je zelf thuis mee kunt kijken hoe het gaat. Je wordt dus deze dag goed op de hoogte gehouden wat de ervaringen zijn. Zeker als een hond voor het eerst naar een hondenopvang gaat kan het allemaal heel spannend zijn. Als eigenaar kun je hier helaas niet bij zijn. Het is echt een dag voor de hond omdat het er uiteindelijk om gaat dat hij of zij zich thuis moet voelen zodat je zelf met een gerust hart op vakantie kunt.

Voor een uitgebreide uitleg hoe zo’n dag eruit ziet kun je hier meer informatie vinden en je aanmelden.

hondenpension

Ligging hondenpension

Je kunt de hondenopvang van Faunatuurlijk vinden aan de Bovennieuwlandsweg in Vlagtwedde, een doodlopend straatje waardoor er nagenoeg geen verkeer passeert. De ingang van het Vakantiepark kun je vinden aan de Molenkampweg. Grenzend aan akkerland, bos en het Weende Jipsinghuizenkanaal is het perceel van Faunatuurlijk twee hectaren groot, wat overgaat in het Ruiten Aa kanaal. Een prachtige rustige plek zonder buren.

hondenpension

Zoals Thuis

Hondenopvang Faunatuurlijk is het enige holistisch en biologisch Vakantiepark voor Honden in Nederland. Jouw trouwe vriend logeert op een vakantieadres in huiselijke sfeer samen met andere soortgenoten in een geselecteerde roedel. Persoonlijke zorg en aandacht voor huisdier én eigenaar vinden wij heel belangrijk. Onze hondenopvang voelt daarom ook echt als thuis en vertrouwd. 

Voor onze vrienden is er op het grote terrein een vakantiewoning geplaatst waar ruimte is voor zo’n 40 honden. Gemiddeld genomen over het hele jaar hebben we dagelijks een roedel van rond de 15-20 honden in huis. Er zijn dus altijd vrienden aanwezig, honden zitten nooit alleen en er is genoeg keus om het juiste vriendje te vinden waar een mooie klik mee is.

De vakantiewoning is ingericht zoals thuis met een banken, bedden, stoelen, manden, kussens, kasten, tafels etc. Er hangen schilderijen aan de muur, de radio staat altijd aan en als het nodig is kan de TV ook nog aangezet worden. Alles om honden zo goed mogelijk het gevoel van Thuis te kunnen geven. Zo is de omheinde buitenspeelplaats direct bereikbaar vanuit het huis. Hierdoor hebben de honden een heerlijke plek om te kunnen spelen of gewoonweg luieren in de zon. Er zijn twee grote speelvelden aanwezig en diverse terrassen. Alles staat met elkaar in verbinding waardoor er meerdere buitenplaatsen gemaakt kunnen worden of gewoonweg één mega grote tuin met diverse mogelijkheden tot spelen.

hondenpension

Kennismakingsdag

Wil je graag kennis komen maken om te zien of Hondenpension Faunatuurlijk iets voor je maatje kan zijn? Lees dan meer over onze kennismakingsdag. Lees meer…

hondenpension

Loop je even mee?

Benieuwd hoe we werken en wat je kunt doen om voor je hond een toffe vakantie te kunnen boeken? Loop dan even mee met ons en ontdek de mogelijkheden. Lees meer…

hondenpension

Veel gestelde vragen

Natuurlijk zit je bordevol vragen en dat is mooi! We hebben de meest gestelde vragen in een overzicht gezet. Staat je vraag er niet bij? Stuur een Whatsapp. Lees meer…

Wil je graag een plekje reserveren voor je hond(en)? Dat kan via een eigen account op de website.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.