hondenpension

Hondenpension Faunatuurlijk

Een ware beleving in het Vakantiepark voor Honden

Hondenpension Faunatuurlijk is het beste hondenpension van het Noorden voor honden. Maak de vakantie voor je hond tot een bijzondere ervaring in ons unieke Vakantiepark voor Honden in Groningen.

Hondenpension in huis

Bij Faunatuurlijk stap je niet zomaar binnen in een hondenpension zoals er al zovelen zijn. Het Vakantiepark voor Honden biedt alles wat een hond zich kan wensen op zijn of haar welverdiende vakantie. Zo leven de honden samen in roedelverband en kunnen ze gebruik maken van diverse knusse en warme woonkamers. Eigenlijk is Faunatuurlijk geen hondenpension, maar een hondenhotel! Met een dikke 5 sterren biologische menukaart, schone en gezellige woonkamers, veel vrijheid en speelplezier en een prachtige, goed omheinde tuin.

Omgeving

Het Liefstinghsbroek is een natuurgebied van 20 hectare in de Nederlandse provincie Groningen. Dit gebied, bestaande uit een oerbosgebied met bosvegetatie en moerasachtige delen, maakt deel uit van het Dal van de Ruiten A. Hondenpension Faunatuurlijk ligt precies in het hart van dit dal. Liefstingshsbroek is dan ook het oudste bos van Westerwolde en maakt deel uit van de Natura 2000-lijst opgesteld door de Europese Unie. Hondenpension Faunatuurlijk ligt direct aan dit prachtige natuurgebied. Zo is een uitstapje met de honden naar deze fantastische omgeving al een cadeautje op zich!

Het Dal van de Ruiten Aa is een zeer gewilde vakantiebestemming. Zo kun je hier kanoën op de Ruiten Aa en vele andere rivieren, meren en beken. In de omgeving is erg veel te ontdekken zoals het Klooster in Ter Apel of wat dacht je van de oeroude vesting Bourtange? Zeker de moeite waard om ook gewoon zelf eens op vakantie te gaan. Er zijn veel luxe en knusse recreactiewoningen te vinden.

 

hondenpension

Ligging hondenpension

Grenzend aan akkerland, bos en het Weende Jipsinghuizenkanaal is het perceel van Faunatuurlijk twee hectaren groot, wat overgaat in het Ruiten Aa kanaal. Een prachtige rustige plek zonder buren. De Bovennieuwlandsweg is een doodlopend straatje waardoor er nagenoeg geen verkeer passeert.

hondenpension

Zoals Thuis

Hondenpension Faunatuurlijk is een uniek holistisch en biologisch Vakantiepark voor Honden in de provincie Groningen, het Noord Oosten van Nederland. Jouw maatje logeert op een vakantieadres in huiselijke sfeer samen met andere soortgenoten in een geselecteerde roedel. Persoonlijke zorg en aandacht voor huisdier én eigenaar staan centraal. 

Voor onze vrienden is er op het grote terrein een vakantiewoning geplaatst waar ruimte is voor zo’n 40 honden. Gemiddeld genomen over het hele jaar hebben we dagelijks een roedel van rond de 15-20 honden in huis. Er zijn dus altijd vrienden aanwezig, honden zitten nooit alleen en er is genoeg keus om het juiste vriendje te vinden waar een mooie klik mee is.

De vakantiewoning is ingericht zoals thuis met een banken, bedden, stoelen, manden, kussens, kasten, tafels etc. Er hangen schilderijen aan de muur, de radio staat altijd aan en als het nodig is kan de TV ook nog aangezet worden. Alles om honden zo goed mogelijk het gevoel van Thuis te kunnen geven. Zo is de omheinde buitenspeelplaats direct bereikbaar vanuit het huis. Hierdoor hebben de honden een heerlijke plek om te kunnen spelen of gewoonweg luieren in de zon. Er zijn twee grote speelvelden aanwezig en diverse terrassen. Alles staat met elkaar in verbinding waardoor er meerdere buitenplaatsen gemaakt kunnen worden of gewoonweg één mega grote tuin met diverse mogelijkheden tot spelen.

hondenpension

Kennismakingsdag

Wil je graag kennis komen maken om te zien of Hondenpension Faunatuurlijk iets voor je maatje kan zijn? Lees dan meer over onze kennismakingsdag. Lees meer…

hondenpension

Loop je even mee?

Benieuwd hoe we werken en wat je kunt doen om voor je hond een toffe vakantie te kunnen boeken? Loop dan even mee met ons en ontdek de mogelijkheden. Lees meer…

hondenpension

Veel gestelde vragen

Natuurlijk zit je bordevol vragen en dat is mooi! We hebben de meest gestelde vragen in een overzicht gezet. Staat je vraag er niet bij? Stuur een Whatsapp. Lees meer…

Wil je graag een plekje reserveren voor je hond(en)? Dat kan via een eigen account op de website.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.