nieuwe dieren

Nieuwe honden welkom

Nieuwe honden welkom! Nooit gedacht dat er voor nieuwe honden zo’n fantastische plek zou zijn om de vakantie door te brengen in een dierenpension? Faunatuurlijk heeft haar deuren open staan voor nieuwe honden die een vertrouwde plek in huis zoeken. Elke hond is welkom in ons Vakantiepark voor Honden, wij sluiten niets op voorhand uit.

In de mooie streek Westerwolde kun je ons vinden in Vlagtwedde. Gelegen tussen Assen, Groningen, Stadskanaal, Winschoten en Veendam. In huiselijke woonkamers beleeft jouw maatje de tijd van zijn leven. Samen met andere soortgenoten heerlijk languit op de bank of het bed waardoor ze zich snel thuis voelen.  

 

Nieuwe honden welkom

Heb je zelf net een nieuwe hond in huis? Of heb je al jaren een maatje om je heen en zoek je een vertrouwd logeeradres? Alle nieuwe dieren zijn welkom voor een kennismaking. Op deze dag kan jouw maatje eens rustig de omgeving verkennen. Vragen kunnen beantwoord worden. Daarnaast zien we gelijk of jouw hond zich een beetje thuis voelt en zich bovendien op zijn gemak is.

Huiselijk en kleinschalig

Faunatuurlijk is een unieke opvang voor honden, waarbij ze net als thuis in gezellig ingerichte huiskamers verblijven. Hier zijn ze nooit alleen! Een hond is een roedeldier en dus voelt een hond zich op zijn best tussen anderen. Onze logees verblijven in (kleine) groepen bij elkaar om te spelen, te relaxen of gewoon lekker te luieren op de aanwezige banken, stoelen, manden of op bed. Met onze jarenlange ervaring met grote hondenroedels ben je verzekerd van de beste zorg tijdens hun verblijf.

nieuwe honden

Rugzakjes

Door de huiselijke opvang, de kennis en ervaring met honden en de persoonlijke zorg die we bieden kunnen we met zekerheid zeggen dat honden met rugzakjes op hun plek zitten. Dierencommunicatie is erg belangrijk. De communicatie tussen ons en de dieren vindt altijd plaats, waardoor we onze zorg goed op elkaar af kunnen stemmen. Dit zorgt er voor dat hondengedrag op een positieve manier bijgestuurd kan worden. We spreken niet van hondentraining maar van persoonlijke zorg en aandacht, waardoor het dier in eerste plaats gewoon zichzelf mag en kan zijn.

Nooit gedacht dat er voor nieuwe honden zo’n fantastische plek zou zijn om de vakantie door te brengen in een dierenpension? Zoek dan niet verder en wees welkom voor een kennismaking.

 

Huiselijk  ~  Holistisch  ~ Veterinair  ~ Roedelverband  ~ Biologisch en ecologisch  ~  Kleinschalig  ~  Persoonlijke zorg(plannen)

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.