smoofl hondenijsjes

Smoofl hondenijsjes

De must-haves tijdens de vakantie van jouw hond

Smoofl hondenijsjes zijn de must-haves tijdens de vakantie van jouw hond bij Faunatuurlijk. Het is dé hardloper van dit jaar en zo gek is dat niet: de honden zijn er dol op! Groot of klein, alle honden vreten hun vingers erbij op. Niet alleen heel lekker, tijdens de warme zomerdagen ook nog eens heel verkoelend!

Wat zijn Smoofl hondenijsjes?

De hondenijsjes van Smoofl zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor onze lieve viervoeters. Het is de meest leuke en innovatieve manier om je hond te verwennen! De ijsjes zijn gemaakt in België en bereid bij Faunatuurlijk. Elk ijsje is met de hand samengesteld en met zorg gemaakt. Zo zijn er diverse smaken voor alle lekkerbekken die er zijn.

De Smoofl hondenijsjes zijn graan-, lactose- en vetvrij, zodat ook gevoelige honden kunnen genieten van een Smoofl ijstraktatie! Al vanaf een leeftijd van 4 maanden kun je je lieverd het eerste Smoofl ijsje laten proeven. En hoeveel ijsjes ze per dag mogen? Als algemene regel zeggen wij: één ijsje per dag, dat mag! En weet je wat zo leuk is? Met de nieuwe eetbare stokjes kan je trouwe viervoeter het hele Smoofl hondenijsje opeten. No waste, just fun!

Wat is een vakantie zonder ijsje?

Juist! Een vakantie zonder ijsje is als een taart zonder kers… En die moet er natuurijk wel bovenop staan! Trakteer je hond tijdens de vakantie op een heerlijk verkoelend ijsje. Niet alleen heel lekker, het zorgt er tijdens de warme dagen ook voor dat je maatje wat verkoeling kan krijgen.

Het is mogelijk om tijdens elk verbijf bij Faunatuurlijk een Smoofl hondenijsje erbij te boeken. Naast de vaste Extra Opties zoals de Whatsappmomenten met foto’s en filmpjes, de HR Portretfoto’s of het frisse wassen voor het ophalen kun je nu dus ook (dagelijks) een super lekker ijsje toevoegen!

Waar kan je hond uit kiezen?

Natuurlijk vindt niet elke hond hetzelfde lekker, dus hebben we maar liefst zes verschillende smaken in het assortiment! Namelijk…

  • Aardbei
  • Appel
  • Banaan
  • Bosbes
  • Watermeloen
  • Pindakaas

Allemaal stuk voor stuk om je vingers bij af te likken. Zelfs wij twijfelen soms om er een ‘bite’ uit te nemen! De hondenijsjes zijn 100% gemaakt voor je hond en zijn lactose-, graan- en vetvrij en bevatten daarnaast natuuurlijke kleurstoffen zodat iedere hond lekker kan smullen. 

smoofle hondenijsjes

Ervaringen van onze gasten

Zelf ook eens proberen?

Ben je enthousiast geraakt over onze heerlijke Smoofl hondenijsjes? Boek dan tijdens het plaatsen van je reservering bij de Extra Opties deze coole traktatie mee. Met één druk op de knop kun je kiezen hoevaak je tijdens de vakantie jouw hond heerlijk wil verwennen! De foto’s van jouw blije hondensmoeltje sturen we je uiteraard toe via Whatsapp. Het vakantieplakboek kan niet vol genoeg staan natuurlijk!

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.