Nordmann

Kerstboom

Bezorging Oldambt | Elke zaterdag

 

Nordmann Kerstboom

Zorgeloos en veilig dit jaar een prachtige kerstboom in huis?

Het is mogelijk om, vanuit je luie stoel, een biologisch en natuurlijk gekweekte Nordmann Kerstboom in huis te hebben staan. En dat allemaal zonder dat je er zelf voor op pad moet. Bestel eenvoudig online jouw kersverse boom en haal dat extra stukje gezelligheid in huis. Je kunt ervoor kiezen om de boom te laten bezorgen of je komt hem gewoon gezellig ophalen in Vlagtwedde.

Waarom is deze boom zo bijzonder?

Met een Nordmann Kerstboom van Faunatuurlijk straal je dit jaar in Oldambt. Alle kerstbomen zijn biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er geen kunstmeststoffen of (chemische) bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Echt puur natuur dus! Dit resulteert in prachtige, volle, dikke en groene Nordmann Kerstbomen. Zoals je ze waarschijnlijk nog nooit hebt gezien.

Een groot voordeel van eigen kweek op eigen grond is dat de bomen pas worden gezaagd als ze de deur uitgaan. Je bent dus verzekerd van wekenlang gezelligheid in huis zonder (extreem) vallende naalden. Natuurlijk laat een boom altijd wat naalden los zodra deze in een warme omgeving komen. Echter zit de boom nog vol sappen wat uitval van naalden remt.

Heb je er ooit aan gedacht om een prachtig verlichte kerstboom gewoon in de voortuin te zetten? Buiten kunnen onze kerstbomen gezaagd maandenlang blijven staan zonder dat ze kaal worden. Plaats de boom op een prominente plek, versier hem van boven tot onder met kerstlampjes en je hebt een waanzinnig mooie kerstsfeer in Oldambt.

Hoe werkt het?

Bij het plaatsen van een bestelling kun je kiezen uit verschillende opties. Zo kun je kiezen uit verschillende grootten en of je de boom thuis geleverd wilt krijgen. Er zijn verschillende dagen waarop wij in Oldambt de kerstbomen afleveren. Kies een voor jouw gunstige dag en je weet zeker dat je de kerstversiering alvast te voorschijn kunt halen. Natuurlijk ben je ook altijd vrij om hier op het terrein een boom uit te zoeken. Wil je er graag eentje komen halen, vul ook dan onderstaand formulier in zodat we samen een afspraak in kunnen plannen.

Is het formulier volledig ingevuld en heb je je keus gemaakt? Betalen kan aansluitend eenvoudig via IDeal, via een veilige betaalomgeving. Je ontvangt een mail ter bevestiging van de door jouw uitgekozen kerstboom.

Wil je niet een hele dag thuis wachten wanneer we langskomen? Dan kun je er voor kiezen om de boom bij de voordeur af te leveren. Let op, dit is uiteraard wel op eigen risico.

Wat kost zo’n prachtige Nordmann Kerstboom in Oldambt?

De opties waaruit je kunt kiezen zijn:

Nordmann gezaagd 170 - 240cm

Biologisch gekweekt

Gezaagd

Inclusief net voor transport

AFHALEN: € 35,-

BEZORGING: € 47,95

Nordmann gezaagd 240 - 300cm

Biologisch gekweekt

Gezaagd

Inclusief net voor transport

AFHALEN: € 45,-

BEZORGING: € 57,95

Nordmann gezaagd 300 - 400cm

Biologisch gekweekt

Gezaagd

Inclusief net voor transport

AFHALEN: € 85,-

BEZORGING: € 97,95

Bestel hier jouw Nordmann Kerstboom

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.