Nordmann

Kerstboom

Westerwolde

Bezorging Westerwolde | Elke donderdag

nordmann kerstboom westerwolde

Nordmann Kerstboom

Zorgeloos en veilig dit jaar een prachtige Nordmann kerstboom uit Westerwolde in huis?
Voor veel mensen gaat er niets boven een echte verse Nordmann kerstboom uit Westerwolde. En dat begrijpen we heel goed! Het unieke uiterlijk van echte takken en die heerlijke geur van verse dennen wegen niet op tegen een kunstboom. Daarom kun je bij Faunatuurlijk ook terecht voor een echte kerstboom van het prachtige Nordmann ras. Vers van het land en snel thuisbezorgd.

De Nordmann- spar

De Nordmann spar wordt alom gezien als het mooiste kerstbomenras ter wereld. De Nordmann komt oorspronkelijk uit de buurt van de Oost-Europese Zwarte Zee. De Nordmann behoort tot het geslacht Zilverspar. De naalden zijn zachter dan die van de dennenboom, waarvan de juiste naam eigenlijk sparreboom is. De Nordmann spar zorgt met zijn diepgroene kleur en hoge naaldvastheid voor een geweldige kerstsfeer!

Thuis bezorgen of ophalen

Het is mogelijk om, vanuit je luie stoel, een biologisch en natuurlijk gekweekte Nordmann Kerstboom uit Westerwolde te kopen en in huis te hebben staan. En dat allemaal zonder dat je er zelf voor op pad moet. Bestel en betaal eenvoudig online jouw kersverse kerstboom en haal dat extra stukje gezelligheid in huis. Je kunt ervoor kiezen om de Nordmann kerstboom te laten bezorgen of je komt hem gewoon gezellig ophalen in Vlagtwedde.

Kerstboom kopen

Koop je een Nordmann kerstboom in Westerwolde op locatie dan ben je vrij om een boom te kiezen. Wil je graag eerst langskomen op de kwekerij en de boom later laten bezorgen? Ook dat kan. We hangen dan een lintje in de kerstboom naar keuze en bezorgen hem thuis op de gewenste dag.

nordmann kerstboom westerwolde
Waarom is deze kerstboom zo bijzonder?
Met een Nordmann Spar Kerstboom van Faunatuurlijk straal je dit jaar in Westerwolde. Alle kerstbomen zijn biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er geen kunstmeststoffen of (chemische) bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Echt puur natuur dus! Dit resulteert in prachtige, volle, dikke en groene Nordmann Kerstbomen. Zoals je ze waarschijnlijk nog nooit hebt gezien.

Naalden

Een groot voordeel van eigen kweek op eigen grond is dat de bomen pas worden gezaagd als ze de deur uitgaan. Je bent dus verzekerd van wekenlang gezelligheid in huis zonder (extreem) vallende naalden.

Natuurlijk laat een kerstboom altijd wat naalden los zodra deze in een warme omgeving komt. Echter zit de boom nog vol sappen wat uitval van naalden remt. Met een Nordmann kerstboom uit Westerwolde haal je een stuk ouderwetse gezelligheid in huis waardoor de kerstdagen onvergetelijk zullen zijn.

Langer plezier

Heb je er ooit aan gedacht om een prachtig verlichte kerstboom gewoon in de voortuin te zetten? Buiten kunnen onze kerstbomen gezaagd maandenlang blijven staan zonder dat ze kaal worden. Plaats de boom op een prominente plek, versier hem van boven tot onder met kerstlampjes en je hebt een waanzinnig mooie kerstsfeer in Westerwolde.

nordmann kerstboom westerwolde
Hoe werkt het?
Wil jij ook zo’n mooie biologische Nordmann Kerstboom uit Westerwolde kopen? Bij het plaatsen van een bestelling kun je kiezen uit verschillende opties. Zo kun je kiezen uit verschillende grootten en of je de kerstboom thuis geleverd wilt krijgen.

Er zijn verschillende dagen waarop wij in Westerwolde de kerstbomen afleveren. Kies een voor jouw gunstige dag en je weet zeker dat je de kerstversiering alvast te voorschijn kunt halen.

Zelf uitzoeken en halen

Natuurlijk ben je ook altijd vrij om hier op het terrein een boom uit te zoeken. Wil je er graag eentje komen halen, vul ook dan onderstaand formulier in zodat we samen een afspraak in kunnen plannen.

Veilig betalen

Is het formulier volledig ingevuld en heb je je keus gemaakt? Betalen kan aansluitend eenvoudig via IDeal, via een veilige betaalomgeving. Je ontvangt een mail ter bevestiging van de door jouw uitgekozen Nordmann kerstboom.

Wil je niet een hele dag thuis wachten wanneer we langskomen? Dan kun je er voor kiezen om de boom bij de voordeur af te leveren. Let op, dit is uiteraard wel op eigen risico.

Natuurproduct

Omdat een Nordmann kerstboom een natuurproduct is kan de boom net iets afwijken van de foto’s. Maar dat is tevens ook het leuke van een echte kerstboom! Elk uiterlijk van een boom is uniek. Wat wel voor elke kerstboom hetzelfde is is de hoge kwaliteit: alle Nordmann sparren worden net voor het brengen of halen vers gekapt en speciaal geselecteerd op hun volle takkengestel.

Wat kost zo’n prachtige Nordmann Kerstboom in Westerwolde?

De opties waaruit je kunt kiezen zijn:
nordmann kerstboom westerwolde

Nordmann gezaagd 170 - 240cm

Biologisch gekweekt

Gezaagd

Inclusief net voor transport

AFHALEN: € 35,-

BEZORGING: € 47,95

nordmann kerstboom westerwolde

Nordmann gezaagd 240 - 300cm

Biologisch gekweekt

Gezaagd

Inclusief net voor transport

AFHALEN: € 45,-

BEZORGING: € 57,95

nordmann kerstboom westerwolde

Nordmann gezaagd 300 - 400cm

Biologisch gekweekt

Gezaagd

Inclusief net voor transport

AFHALEN: € 85,-

BEZORGING: € 97,95

Bestel hier jouw Nordmann Kerstboom

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.