Oproepkrachten

Oproepkrachten | Vrijwilligers

Kom een handje helpen in drukke tijden. Word Vrijwilliger!

Vrijwilligers zijn gemotiveerde en enthousiaste mensen die vanuit hun hart werken. Ze steken graag de handen uit de mouwen, schuwen niet om iets schoon te maken of op te ruimen én vinden het fantastisch om contact te hebben met honden. Daarnaast zijn ze flexibel en staan ze snel paraat als ze een oproep ontvangen om te komen helpen.

Oproepkrachten voor drukke tijden

Herken jij jezelf in de functie van ‘Oproepkrachten | Vrijwilligers’? Dan zou het wel eens heel leuk kunnen zijn als je je opgeeft bij Faunatuurlijk. 

Het leven in een hondenopvang bestaat altijd uit pieken en dalen. Zeker in ons Vakantiepark voor Honden. Zo zijn de weekenden gemiddeld vrij druk en daarnaast natuurlijk alle vakanties. De zomervakantie is de drukste vakantie in het jaar. Ook daarbuiten hebben we, zoals wij die noemen, piekdagen waarop veel hondjes gebracht én gehaald worden. 

Juist op die drukke dagen is het heel fijn om een paar extra ogen en handen voor de honden te hebben. Iemand die kan helpen de huiskamers schoon en opgeruimd te krijgen/houden. Of iemand die buiten met de honden kan spelen, de speeltuin schoonhoudt en een oogje in het zeil kan houden. Net die extra aandacht en zorg kan bieden zodat het voor onze vrienden een klein feestje blijft. 

Wat kun je verwachten?

Oproepkrachten | Vrijwilligers kunnen een fijne werksfeer verwachten met een hoop aandacht van de logees. Verwacht geen hoog knuffelgehalte als vrijwilliger, want je wordt niet voor niets opgeroepen. Binnen onze opvang wordt altijd keihard gewerkt om de zorg voor onze vrienden zo goed en hoog mogelijk te houden. Faunatuurlijk biedt een hoge mate aan kwaliteit. Dit houdt in dat we ook echt wel wat van je verwachten en dat je taken toegewezen zal krijgen. Het kan maar zo zijn dat de roedel op dat moment ervaren begeleiding nodig heeft en de werkzaamheden alleen binnen plaatsvinden. 

We kunnen je geen vaste werkdagen of uren bieden. Je werkt alleen vanuit oproepbasis. De vergoeding is altijd in overleg.

Kijkje nemen binnen het dierenpension? Bekijk en Like onze Facebookpagina!

Oproepkrachten | Vrijwilligers

Hoe meld je je aan?

Wil je je graag opgeven bij ons voor Oproepkrachten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.