opvang voor buitenlandse honden

Opvang voor buitenlandse honden

Zoek je een tijdelijke opvang voor buitenlandse honden? Wij bieden rust, tijd en persoonlijke begeleiding in een veilige en vertrouwde omgeving.

Bij Hondenhotel Faunatuurlijk begrijpen we dat jouw buitenlandse hond speciale zorg en aandacht nodig heeft. Daarom bieden wij een unieke, natuurlijke en liefdevolle opvang voor honden uit het buitenland. Bij ons krijgen ze de rust, tijd en persoonlijke begeleiding die ze nodig hebben om te gedijen in een roedelverband. Onze ervaring in het helpen en oplossen van gedragsproblemen zorgen ervoor dat uw hond zich veilig en vertrouwd voelt tijdens zijn verblijf. Zoek je een tijdelijke opvang voor buitenlandse honden? Wil je absoluut geen kennel maar een liefdevol huis? Wij zijn gespecialiseerd!

Buitenlandse honden

Buitenlandse honden hebben vaak een andere achtergrond en ervaringen dan honden die in Nederland zijn geboren. Ze kunnen te maken hebben gehad met trauma’s of een moeilijke start in het leven. Daarom is het zo belangrijk om een opvang te vinden die gespecialiseerd is in het omgaan met deze unieke situaties en behoeften. Bij Faunatuurlijk zijn we trots op onze expertise in het begeleiden van buitenlandse honden en het helpen opbouwen van hun zelfvertrouwen.

opvang voor buitenlandse honden
opvang voor buitenlandse honden

Roedelverband

In tegenstelling tot andere hondenopvang, waar honden vaak in kennels worden geplaatst, biedt Faunatuurlijk een natuurlijke omgeving waar honden in roedelverband kunnen leven. Dit betekent dat jouw hond de mogelijkheid krijgt om sociale vaardigheden te ontwikkelen en zich aan te passen aan het leven in een groep. Het leven in een roedel helpt buitenlandse honden om te leren van elkaar en geeft ze een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Een hele mooie basis om meer vertrouwen te ontwikkelen. 

Geen kennels

Wij weten dat kennels niet de ideale omgeving zijn als opvang voor buitenlandse honden. Daarom hebben we ervoor gekozen om een omgeving te creëren waar honden vrij kunnen rondlopen, spelen en ontdekken. Onze faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke behoeften van honden te ondersteunen, zonder de beperkingen van kennels. Dit helpt hen om zich beter aan te passen aan hun nieuwe omgeving en sneller te herstellen van eventuele gedragsproblemen.

Rust en tijd

Bij Faunatuurlijk begrijpen we dat elke hond zijn eigen tempo heeft. Daarom geven we buitenlandse honden de rust en tijd die ze nodig hebben om zich aan te passen aan hun nieuwe omgeving. Onze ervaren teamgenoten zorgen voor een ontspannen en rustige sfeer, zodat jouw hond zich op zijn gemak kan voelen en kan herstellen van eventuele stress of trauma’s.

Persoonlijke begeleiding

Een van de belangrijkste aspecten van onze opvang bij Faunatuurlijk is de persoonlijke begeleiding die we bieden. Ons team heeft veel ervaring met het werken en opvangen  van buitenlandse honden en zijn getraind in het herkennen en oplossen van gedragsproblemen. Elke hond krijgt individuele aandacht en begeleiding op maat om ervoor te zorgen dat hij zich optimaal kan ontwikkelen en zijn zelfvertrouwen kan opbouwen.

opvang voor buitenlandse honden
opvang voor buitenlandse honden
opvang voor buitenlandse honden

Veel ervaring

Het team bij Hondenhotel Faunatuurlijk heeft jarenlange ervaring in het werken met buitenlandse honden en het oplossen van gedragsproblemen. We zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg voor jouw hond en gebruiken onze expertise om een positieve en verrijkende omgeving te creëren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw hond in goede handen is bij ons ervaren en gepassioneerde team. Niet voor niks dat wij jaarlijks aan het begin van de winter meerdere buitelandse honden opvangen via een vertrouwde stichting als eerste Gastgezin, voordat zij naar een gouden mandje gaan in Nederland.

Zelfvertrouwen

Het opbouwen van zelfvertrouwen is een belangrijk aspect van de zorg voor buitenlandse honden. Bij Faunatuurlijk werken we eraan om alle hond te helpen het zelfvertrouwen op te bouwen door middel van positieve bekrachtiging, geduld en begrip. We zorgen ervoor dat elke hond succeservaringen opdoet en nieuwe uitdagingen aangaat in zijn eigen tempo, waardoor hij geleidelijk sterker en zelfverzekerder wordt.

Oplossen van gedragsproblemen

Bij Hondenhotel Faunatuurlijk begrijpen we dat buitenlandse honden soms gedragsproblemen kunnen vertonen als gevolg van hun achtergrond en eerdere ervaringen. Ons team is getraind in het herkennen en aanpakken van deze problemen en werkt graag nauw samen met jou als eigenaar en de hond om passende zorg op te stellen. De aanpak voor de opvang voor buitenlandse honden is altijd positief en gericht op het bevorderen van het welzijn van de hond.

Natuurlijk, veilig en vertrouwd

Onze opvang is ontworpen om een natuurlijke, veilige en vertrouwde omgeving te bieden voor buitenlandse honden. Onze faciliteiten zijn omgeven door groen en bieden volop ruimte voor honden om te verkennen en te spelen. We zorgen voor een veilige omgeving waarin jouw hond zich op zijn gemak kan voelen en zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo. Het terrein waar de honden verblijven is hermetisch afgesloten door sterk, hoog en degelijk hekwerk. 

Liefdevolle opvang

Bij Hondenhotel Faunatuurlijk staat liefdevolle zorg centraal. Ons team is gepassioneerd over het welzijn van honden en zet zich in om de best mogelijke zorg en aandacht te bieden aan elke hond die bij ons verblijft. We streven ernaar om een thuis weg van huis te creëren, waar alle honden zich geliefd en gewaardeerd voelen. Dit geldt niet alleen voor de honden, ook zeker voor de eigenaren. Het is en blijft vaak voor de eigenaar spannender om hun hond naar een opvang toe te brengen, als voor de hond zelf. We ondersteunen tijdens de opvang voor buitenlandse honden ook zeer zeker de eigenaren in dit proces.

opvang voor buitenlandse honden

Conclusie

Als je op zoek bent naar een liefdevolle, natuurlijke en veilige opvang voor buitenlandse honden, is Faunatuurlijk de perfecte keuze. Met onze focus op rust, tijd en persoonlijke begeleiding, onze ervaring met het oplossen van gedragsproblemen en onze toewijding aan het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving, kun je erop vertrouwen dat jouw hond de zorg en aandacht krijgt die hij verdient. Ons ervaren en gepassioneerde team zorgt ervoor dat je hond zich thuis voelt en zich kan ontwikkelen in een liefdevolle en ondersteunende omgeving.

Bij Faunatuurlijk bieden we honden de mogelijkheid om te gedijen in roedelverband, zonder de beperkingen van kennels. We begrijpen dat elke hond uniek is en zijn eigen tempo heeft, daarom zorgen we ervoor dat elke hond de individuele aandacht krijgt die hij nodig heeft. Onze toewijding aan het oplossen van gedragsproblemen en het opbouwen van zelfvertrouwen helpt de hond om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving en een gelukkig en evenwichtig leven te leiden.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Faunatuurlijk en ontdek hoe wij jouw buitenlandse hond kunnen helpen zich aan te passen aan zijn nieuwe leven in Nederland. We kijken ernaar uit om samen te werken met jou en jouw hond en een positieve en blijvende impact te hebben op zijn welzijn en geluk. Breng je hond naar Faunatuurlijk en ervaar zelf het verschil wat onze liefdevolle en gespecialiseerde zorg kan maken.

Laat je hond genieten van de rust, tijd en persoonlijke begeleiding die hij nodig heeft in een natuurlijke, veilige en vertrouwde omgeving. Geef jouw buitenlandse hond de kans om zich te ontwikkelen, zijn zelfvertrouwen op te bouwen en eventuele gedragsproblemen op te lossen. Ons ervaren en toegewijde team staat klaar om je hond met open armen te ontvangen en hem de zorg en aandacht te geven die hij verdient.

Waarom kiezen voor Faunatuurlijk?

Er zijn tal van redenen waarom Hondenhotel Faunatuurlijk de beste keuze is voor de opvang voor buitenlandse honden:

  1. Gespecialiseerde zorg: Ons team is specifiek getraind en ervaren in het werken met buitenlandse honden en het aanpakken van hun unieke behoeften. We begrijpen de uitdagingen waarmee deze honden te maken kunnen hebben en zijn toegewijd aan het bieden van de gespecialiseerde zorg die ze nodig hebben.
  2. Persoonlijke aandacht: Bij Hondenhotel Faunatuurlijk behandelen we elke hond als een individu en bieden we op maat gemaakte zorg en begeleiding. We besteden tijd aan het leren kennen van jouw hond en zijn behoeften, zodat we de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden.
  3. Natuurlijke omgeving: Onze opvang is ontworpen om een natuurlijke, veilige en vertrouwde omgeving te bieden waar honden zich op hun gemak kunnen voelen. We bieden veel ruimte om te verkennen, spelen en ontspannen, en moedigen honden aan om deel te nemen aan activiteiten die hun natuurlijke instincten ondersteunen.
  4. Positieve aanpak: We geloven in het gebruik van positieve bekrachtiging en geduld bij het werken met honden, met name bij het aanpakken van gedragsproblemen. Onze benadering is gericht op het bevorderen van het welzijn van de hond en het opbouwen van zelfvertrouwen.
  5. Ondersteuning voor eigenaren: Bij Hondenhotel Faunatuurlijk bieden we niet alleen ondersteuning aan honden, maar ook aan hun eigenaren. We werken nauw samen met jou als eigenaar, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de voortgang van je hond en dat je de informatie en hulpmiddelen hebt die je nodig hebt om je hond te ondersteunen wanneer hij weer thuis is.

Neem vandaag nog contact op met Faunatuurlijk

Ben je op zoek naar een liefdevolle, natuurlijke en gespecialiseerde opvang voor buitenlandse honden? Neem dan contact op met Hondenhotel Faunatuurlijk en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken voor jouw hond. Ons ervaren en toegewijde team staat klaar om je hond te verwelkomen en hem de zorg en aandacht te geven die hij verdient.

Laat je hond genieten van de rust, tijd en persoonlijke begeleiding die hij nodig heeft bij Faunatuurlijk. Wacht niet langer en kies voor onze gespecialiseerde opvang, waar jouw hond kan groeien, leren en zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef je buitenlandse hond de kans om te groeien bij Faunatuurlijk.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.