De organisatie

Meer dan een Vakantiepark voor Honden

Faunatuurlijk is al meer dan 10 jaar een gepassioneerde organisatie. Sinds de opening van het Vakantiepark voor Honden in 2011 verrast de organisatie haar gasten steeds weer met nieuwe vormen van vakantieplezier voor honden. Naast professionaliteit en creativiteit is gastvriendelijkheid en een hechte band met de eigenaren een van de pijlers waarop Faunatuurlijk rust. Het Vakantiepark voor Honden met Hondenwelzijnscentrum is het enige park in Nederland waar honden huiselijk worden opgevangen en veterinaire zorg ontvangen. Het park behoort met jaarlijks ongeveer 6.500 gasten tot de top van hondenhotels.

organisatie

Faunatuurlijk


De organisatie van Faunatuurlijk bestaat uit een team van zeer gepassioneerde en gemotiveerde personen, ieder met een eigen expertise. Faunatuurlijk is opgericht in 2011 door Willem en Saskia Veldhuis. Naast de eigenaren bestaat het team uit een manager, een paraveterinair dierverzorger, een schoonmaker en een hovenier. Regelmatig bieden we plek voor gemotiveerde en serieuze stagiaires. 

De visie van Faunatuurlijk op 2030


In de afgelopen jaren is Faunatuurlijk uitgegroeid tot een vertrouwde bestemming voor honden met ruim 7000 gasten per jaar. De dromen zijn nog steeds hetzelfde als toen; in alles wat we doen laten we onze gasten ontsnappen aan hun dagelijkse realiteit en prikkelen het natuurlijk gedrag. De komende jaren legt Faunatuurlijk de focus hierbij op kwaliteit, beleving en hulpverlening.

In 2030 wil Faunatuurlijk namelijk het enige Nederlandse Vakantieresort zijn voor honden waar iedere hond in een natuurrijke en vertrouwde wereld een Tweede Thuis-beleving ervaart. Het moet voor een ieder mogelijk worden om (online) hulpvragen met de juiste begeleiding te kunnen ontvangen, ongeacht waar je woont. Om dit te verwezenlijken zal er gefocust worden op belevingsconcepten, medewerkers, cursusaanbod, technologie, externe samenwerking en duurzaamheid.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
4.9
Based on 89 reviews
aangedreven door Facebook

Lezing Diercommunicatie bij Faunatuurlijk!

Ervaar en leer zelf hoe MINDFULNESS en BEWUSTZIJN jou helpen het beste uit jezelf èn jouw hond te halen.

Faunatuurlijk biedt een lezing Diercommunicatie aan waarin je een prachtige basis kunt leggen voor de innerlijke band met jouw hond.

Yes! Dit wil ik!