Parkeren

Parkeren tot aan de voordeur!

Rijd comfortabel het park op en geniet van de vogels en het groen.

Parkeren tot aan de deur

Parkeren bij Faunatuurlijk is niet meer nodig. Binnen de openingstijden van het park staan de toegangspoorten open. Via de Molenkampweg is het Vakantiepark voor Honden toegankelijk voor brengen en halen van vrienden. Via de oprijlaan die door een hectaren bos rijdt kom je uit bij de voordeur van het dierenpension. Bij het bord kun je de auto uitzetten en wacht je rustig in de auto tot je gehaald wordt. Het enige wat je hoeft te doen is met je hond aan de riem naar binnen lopen. Is alles geregeld stap je weer in je auto en vervolg je de weg naar de Bovennieuwlandsweg. Vanuit daar rij je weer lekker naar huis terug. 

Houd je vriend(en) ten alle tijden aan de riem tot er aan wordt gegeven dat de riem af kan. Loslopende honden op het terrein zijn niet toegestaan. 

Wist je dat?

Wist je dat we de gehele planning en routing organiseren om jouw vriendje een onvergetelijke en hartverwarmend verblijf te kunnen bieden? Honden die in roedelverband leven, spelen, eten en slapen gaan helemaal op in hun natuurlijke rol. Het oeroude hondengedrag komt naar boven, waar de vrienden wel bij varen. De komst van onbekende mensen zorgt voor onbalans en verstoring van energie in dat moment. Honden in roedelverband willen maar één ding: de roedel in balans houden. Wordt deze balans verstoort dan zullen ze hier gebruik van maken om dit te herstellen. Dat honden dit onderling niet altijd op een hele subtiele manier doen in mensenogen mag bekend zijn. 

Zo kunnen er vechtpartijen ontstaan, kunnen honden onzeker worden, angstig of juist dominanter. Om de balans te bewaren beperken we dan ook het aantal mensen op het terrein, zeker te voet. Door in de auto even te blijven wachten zit je zelf niet alleen warm en droog, het zorgt er met name voor dat de roedel niet verstoort wordt. 

Op het terrein kun je ook alleen in het eerste deel van het pension terecht. Door het wandelen binnen het gedeelte waar ook de roedel speelt, zorgen we ervoor dat geur van buitenaf beperkt wordt. Er zijn honden die visueel ingesteld zijn, honden die veel met hun gehoor doen én honden die veel met hun neus werken. Ook de geur van vreemde mensen kan de roedel al uit balans brengen. Het is voor ons een grote zorg om juist de roedels in balans te houden. Daarom beperken we de toegang van mensen op het terrein. Alles in het belang van onze harige vrienden. 

parkeren
parkeren
parkeren

Cadeautjes kopen

Wil je je maatje graag een cadeautje geven (of jezelf?) zoals heerlijk en verantwoord biologisch eten? Of wat dacht je van een coole Woofstock voor de nodige kauwuurtjes? Er zijn super hippe, diervrije riemen en halsbanden verkrijgbaar ook werkzaam tegen vlooien en teken. Ook kun je jezelf een cadeautje geven door het wassen van de hond. Wie wil nou niet een frisse en schone vriend thuis rond hebben lopen?

Voor het halen van een cadeautje ben je altijd welkom binnen de openingstijden. Wil je graag biologische diervoeding halen, laat ons van te voren weten wat je graag wilt hebben zodat we het vast klaar kunnen zetten. Ook hiervoor geldt dat je de auto op het terrein kunt rijden en voor de deur kunt parkeren. Staat er al een auto voor je? Blijf dan gewoon rustig even in de auto wachten tot de voorligger naar huis is. Wil je je hond eens echt goed laten wassen, dan kun je hiervoor altijd een (aparte) afspraak maken.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.