Plattegrond

Bezoek het vakantiepark voor honden

Ontdek het eerste vakantiepark voor honden in Nederland! We nemen je graag mee in de route voor het brengen en halen van jouw vriend(en) bij een bezoek aan Faunatuurlijk.

Met de auto naar Faunatuurlijk

Als gast bij Faunatuurlijk beleef je een nieuwe ervaring. Geen last meer van wachten in de kou of een natgeregend pak. Lekker vanuit je luie stoel in de auto draai je vanaf de Molenkampweg het twee hectaren groot vakantiepark op. Je herkent Faunatuurlijk aan de twee grote poeren met toegangspoort. In de gezellige wintermaanden zijn deze verlicht.

Door het bos

In de auto rij je langzaam door over de oprijlaan door het naald- en loofbos. De eerste hectare staat vol met bomen en struiken waar veel vogels, herten, vossen en ander wild regelmatig te vinden zijn. Aan je rechterhand is een grote natuurlijke vijver te vinden.

Ontvangst

Bij het ontvangstbord kun je de auto uitzetten. Je krijgt vanzelf een seintje dat je door kunt lopen. Al die tijd is je maatje gewoon bij je in de auto. Brengen wordt makkelijk, snel en heel relaxed. Geen trekkende hond meer aan de lijn omdat hij graag naar binnen wil. Geen verwarring meer wie er als eerste naar binnen mag. Lekker warm en droog in de auto en snel in huis. Via je eigen account kun je van te voren alle belangrijke informatie invullen die van belang is. Zo kun je niks vergeten door te geven en is alles up-to-date.

Bij het brengen en halen van honden is het niet toegestaan ze buiten het hek los te laten lopen. Ook niet om even in of uit de auto te laten springen. Op het park van Faunatuurlijk lopen diverse (wilde) dieren los. Zo zijn er veel vogels, herten, konijnen en vossen te vinden. Ook loopt er een groep pauwen los waar wij erg zuinig op zijn. We respecteren de natuur en het leven daarin en verwachten dit ook van onze gasten.

Vertrek

Kom je je vriend weer ophalen en wil je snel naar huis toe? Door thuis al de factuur via IDeal te betalen ben je in een mum van tijd onderweg naar huis met een voldane hond in de auto. We zorgen dat hij of zij weer paraat staat voor vertrek. Je stapt weer in de auto en via de uitgang aan de Bovennieuwlandsweg verlaat je het vakantiepark door de gemetselde poeren met toegangspoort. Via je eigen account kun je teruglezen hoe je maatje het heeft gehad naast de posts op Facebook.

Parkeren bij Faunatuurlijk

Parkeren bij Faunatuurlijk is niet meer nodig. Je rijdt je mooie bolide tot aan de deur en kunt daarna gewoon het pad volgen naar huis terug. Ook voor het halen van biologische hondenbrokken of andere mooie producten volg je de route op het park. Heel simpel!

Waar vind je het vakantiepark voor honden?

Op zoek naar het adres of de routebeschrijving naar Faunatuurlijk? Bekijk ons op Google Maps. Houdt rekening met de hoofdingang aan de Molenkampweg. De uitgang is te vinden aan de Bovennieuwlandsweg.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.