Reserveren

In de Wondere Wereld van Faunatuurlijk valt ontzettend veel te beleven!

Reserveren kan nu voor jouw maatje en geef hem een ervaring om nooit te vergeten.

Reserveren bij Faunatuurlijk gaat heel makkelijk via je persoonlijke account. In je account kun je alle informatie kwijt die van belang is voor een goed verblijf van je maatje. Houd er rekening mee dat wij op zon- en feestdagen gesloten zijn voor brengen en halen.

Het reserveren

Vul alle gegevens naar waarheid in en vergeet niet een goed werkend mobiel nummer door te geven! Reserveren kan altijd, maar heeft geen geldigheid tot deze bevestigd is via de mail. Een reservering staat altijd eerst in concept. Het kan immers zo zijn dat er onverhoopt een reservering gemaakt wordt in een periode dat wij vol zitten. De reservering wordt pas in behandeling genomen als de aanbetaling is voldaan. Voor alle overnachtingen geldt een aanbetaling van 20%.

Een ware beleving

Wil je graag het verblijf van je hond tot een echte beleving maken? Voeg dan een extra optie toe tijdens het reserveren. Dit kun je toevoegen nadat een datum is geselecteerd. Wat dacht je van een professionele HR Portretfoto afgedrukt op Acrylglas of een tonnetje Darf BIO voeding voor thuis om de overgang naar het normale eten te ondersteunen? Verras je hond met een originele Woofstock bij vertrek, of verwen hem met vers vlees (KVV) tijdens het verblijf. Geef je hond een echte wellnessbehandeling in de Wassalon, of boek dagelijks een persoonlijke wandeling door het bos bij. Tijdens het maken van de reservering kun je uit de lijst met opties jouw complete pakket samenstellen!

Reserveren

LET OP: RESERVEREN KAN ALLEEN MET EEN VOLLEDIG INGEVULD PROFIEL MET GELDIGE VACCINATIE/TITERBEPALING

Nieuw vrienden

Benieuwd naar het Vakantiepark voor Honden? Wil ook jij graag kennis komen maken met je maatje? Registreer je dan hier en maak een eigen account aan. Het is heel simpel, veilig, vertrouwd en overzichtelijk. Vul alle gegevens naar waarheid in en boek gelijk jouw vakantie.

Reserveren voor Oud en Nieuw

De jaarwisseling is bij Faunatuurlijk altijd een druk bezette periode. Omdat het Vakantiepark in een vuurwerkvrije omgeving ligt zoeken erg veel angstige honden hun toevlucht. Het is daarom niet mogelijk voor honden die solitaire opvang zoeken in die periode te reserveren. We hebben dan immers niet de mogelijkheid deze vrienden een eigen woonkamer met speeltuin te kunnen bieden.

Boek online een vakantiewoning

Log in op je persoonlijke account om een reservering te maken voor je maatje(s). Vergeet niet je gegevens te controleren of deze nog steeds juist zijn. Bekijk rustig de extra opties om het verblijf van je hond nóg leuker te maken! Wij adviseren om bij vertrek een voertonnetje Darf BIO mee te nemen om de voerovergang thuis makkelijker te maken.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.