Reviews

Wat zeggen anderen over Faunatuurlijk

Average Rating: 4.9 stars (based on 88 ratings)

Hoe fijn is het om de ervaringen van anderen te kunnen lezen. Een website, verhaal of Facebookpagina kan er nog zo mooi uitzien. Uiteindelijk gaat het erom wat de ervaring is van mensen zelf en om hier reviews over te kunnen lezen. Vroeger werd dat gedaan door middel van een Gastenboek. Tegenwoordig in handige reviews die je kunt plaatsen. 

De reviews van onze gasten

Reviews lezen

Met 1 woord een fantastisch pension,zulke lieve mensen met een groot hart voor dieren.Onze labrador Bo van ruim 14 jaar heeft afgelopen juli daar vakantie gevierd,en zo in de watten gelegd,dat hij relaxed thuis kwam.Bo was bij thuiskomst niet eens moe.kortom een geweldige ervaring zowel voor Bo als voor ons.
Nogmaals heel erg bedankt namens Bo🐾 en fam.Hummel

hummel

Vandaag is mijn hond Djego voor het eerst op de kennismakingsdag geweest. Ik als zenuwachtig type natuurlijk in de ochtend gespannen hoe alles zou lopen op deze dag.
Mijn hond is dominant en daar kan ik me erg druk om maken.

Vanmorgen veel te vroeg bij de poort vanwege de spanningen.
Heel rustig en lief ontvangen door Saskia. De spanning was vrij snel weg. Saskia nam de tijd voor Djego en voor mij en dat was echt heel fijn!
De spanning gleed van me af toen ik zag hoe Djego lekker aan het rondsnuffelen was en heel relaxed was.
Hij was als eerste wat mij ook wel goed deed.
De eerste video maakte mijn dag gelijk goed. Mijn hond was lekker aan het snuffelen bij de andere honden en ik zag hem echt gelukkig zijn.
De dominantie kwam wel naar boven en Saskia reageerde hier super op.
Geen echte conflicten zijn er ontstaan wat mij gerust stelde.

Om 1700 mocht ik Djego weer ophalen en wat was ik blij toen hij vrolijk naar me toe kwam en hoe ik zag hoe blij en vrolijk hij bij Saskia deed. Saskia nam weer de tijd om alles te vertellen en hoe haar bevindingen waren. Heerlijk eerlijk en oprecht wat ik nodig heb.

Oftewel een topdag! 🤗

Momenteel is hij aan het bijkomen van deze mooie dag. 🥰
We komen zeker weer terug!

Saskia bedankt voor deze eerste mooie en geweldige dag.

Echt super wat jullie doen met de honden. Hond lekker hond laten zijn!

Liefs Iris en Djego 🐾❤

Iris de Jonge

Onze Bennie van bijna 2 kwam tijdens Corona als 5 maanden pup uit Griekenland naar ons toe. Zo een schattige hond, die mij tussen de spullen speurend op marktplaats meteen in mijn hart sprong. Helaas bleek er veel wilde hond in te zitten en in Corona was er geen enkele hondenschool, die een geschikte plek had. Ik had 3x een gedragsconsult aan huis gehad, vooral omdat de omgang met andere honden moeilijk bleef. Mijn idee was, dat hij wellicht zijn roedel miste een dus op zoek naar een geschikte plek of uitlaatservice. Helaas ook daar niks te vinden. Tot ik bij het wandelen hoorde van Faunatuurlijk. Toen ik hem daar voor kennismaking aanmeldde werd door hun vakkundig geopperd dat Bennie wel wat zou kunnen hebben aan de socialisatieweek voor Corona- honden. Dat was nou precies wat ik zocht! Ook al werd duidelijk overgebracht dat er geen garanties zijn en je nooit de uitkomst weet vooraf. Het blijven dieren. Ik kon vrij snel terecht en bracht hem met knikkende knieën. Na 1,5 jaar hard werken was het toch wel even moeilijk om hem daar achter te laten.

Gelukkig kreeg ik een goed gevoel bij de dames en ook tussentijds foto’s. Uiteindelijk werd ik verrast door een uitgebreid rapport, dag voor dag en met veel filmpjes erbij!

Er stond niets wat ik niet al wist en dat was uiteindelijk ook de boodschap: onze Bennie is en blijft een wilde hond, een loner, die het liefst in z’n uppie lekker veel buiten blijft. Nu met de hormonen erbij (ongecastreerd) is er nog meer onrust. Ik ben blij dat hij er was, dat ik nu bevestigd kreeg wat ik al aanvoelde (en in een consult aan huis nooit zo duidelijk wordt). Ik heb weer meer handvatten en inzichten en die het avontuur daar lijkt hij nu nog blijder met z’n goede plekje hier in ons gezin. Hij lijkt haast dankbaar, bijna iets van “oost west, thuis best”. Deze week vind ik echt een aanrader, je ontdekt zoveel meer over je huisgenoot. Dat lukt niet op een andere manier.

Anja Karg

Antonie  raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan 

Onze lieve maar zeer energieke Vizsla, Sandor is op kennismakingsdag geweest bij Faunatuurlijk. Nou wat een feest! Sandor heeft ontzettend genoten. Allereerst, de eigenaar was fantastisch. Heeft ons ontzettend geholpen om enige twijfel weg te nemen en alle vragen beantwoord. Bij aankomst werden we opgewacht en je kon onder een carport je hond afzetten. Het is allemaal zeer professioneel opgezet. Wij waren erg onder de indruk. Ik werk namelijk zelf in toerisme en hier was het allemaal ontzettend fijn geregeld. Gastvrijheid een 10. Accommodatie eveneens een 10. Super schoon en de honden verblijven met een roedel in vakantiehuisjes. Ze worden in groepen naar buiten gebracht om te spelen en ravotten. De hele dag werden we op de hoogte gehouden. Wat een fijn gevoel. Onze Sandor maakt een belangrijk deel uit van onze familie en hij verdient net zo’n mooie vakantie als wij. En die hebben we gelijk ook voor hem geboekt. Eenmaal thuis was hij helemaal voldaan van al het spelen en de vele indrukken. Faunatuurlijk, jullie doen het ontzettend goed! Chapeau!!!

Antonie

Ilona Burema  raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Heerlijk voor hond en baas! Geen hokken of kennels , maar VRIJHEID! Lekker ravotten met de andere vriendjes , rust en regelmaat in een gezellige woonkamer. En als baasje heb je geen enkele zorgen als hij daar is! Sami gaat alleen naar Faunatuurlijk.

ilona burema
Kapsalon Loni's

Elly Boer  raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Onze Maya is al verscheidene keren naar Faunatuurlijk geweest en ze vindt het er heerlijk. Alles is daar prima. Wij brengen haar er graag heen omdat we zeker weten dat ze het daar goed heeft. Ze krijgen daar allemaal veel aandacht en liefde 🥰

Elly Boer

Denise   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Al weer 3 jaar geleden mailde ik Faunatuurlijk om 2300 uur omdat ik met spoed een plekje
Zocht voor onze toen 3 maand oude pup. Met open armen werd ik toen ontvangen, en dat is nog steeds zo.
Als mijn hond door het hek heen rijd is het feest voor haar begonnen! Fijne plek, goede communicatie!
Tot snel!

Denise

Dora Yvonne  raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Super verblijf voor mijn Kiki. 😍Alleen aan jullie vertrouw ik mijn lieverd toe 👍 Je laat haar met een gerust hart 💖 achter. Superfijn. Na echt nare ervaringen met andere pensions is dit een wereld van verschil. Super bezig 👌🥰🙋‍♀️
Dora Yvonne

Rosanna Durum   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Echt het beste dierenpension wat ik ooit tegen ben gekomen. Zo compleet anders als alle andere opvang voor honden! Ik denk niet dat jullie het ergens nog beter hadden kunnen doen. Gewoonweg FANTASTISCH!

Rosanna Durum

Rinske van Dijk   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

leuke lokatie, samen spelen wanneer mogelijk, lekker buiten ravotten onder toeziend oog van saskia en/of laura, geen kennels maar huiskamers waar ze met meerderen kunnen zijn, 24/7 cameracontrole op de hondjes, dagelijks foto’s, goede communicatie 😘😘
Rinske van Dijk

Laura Rondhuis-Sportel   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Een geweldige plek voor je hond😍. Je kunt met een gerust hart weg🤗
Laura Rondhuis-Sportel

Lianne Land   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Kan er een heel verhaal van maken maar Faunatuurlijk is gewoon een 2e thuis voor onze hond.
Zo simpel kan het zijn…
Lianne Land

Dani Ëlle   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Wij zijn ZO blij met Faunatuurlijk🤎🍂 Onze Boerboel Nelson wil namelijk niet elke opvang hebben. Je moet uitraad wel ervaring en sterk in je schoenen staan met deze honden. Gelukkig hebben we Faunatuurlijk gevonden en zijn ZO blij met jullie want Nelson is meer dan welkom en heeft het altijd heel erg naar zijn zin bij jullie. Ik vind het ook heel fijn dat Nelson zich terug kan trekken in zijn eigen kamertje. Lieve Saskia en team ga vooral zo door, jullie zijn toppers! Liefs Bert Danielle en Nelson🐾
Dani Ëlle
Jullie zijn geweldig. Altijd net dat extra stapje meer. Bedankt voor de goede zorgen. Keer op keer
Aly Rep

Liliana Willems van Tongerloo   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Ik zou eigenlijk 10 aan jullie willen geven maar mag alleen maar tot 5. Nog zoveelste keer: jullie zijn alle beste Dierenpension die ik ooit gezien heb of gehoord heb. Ik zou de hele Nederland door willen rijden om mijn jongens naar jullie te brengen.
Zoals bij jullie geweldig is, is nergens anders.
Bedankt bedankt en nogmaals bedankt voor hoe jullie dat allemaal doen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Liliana Willems van Tongerloo

Cora Bossers   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Sam & Balou hebben een geweldige tijd gehad of eerlijk gezegd “wij hebben een heerlijke vakantie gehad”. Dit omdat de boys in goede handen waren. De foto’s en Whatsapp berichten die met regelmaat werden gestuurd gaven ons rust en de indruk dat het goed met ze ging. Een aanrader!
Cora Bossers

Mary Kooijman   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Heel fijne plek om je honden te brengen!
Ze hebben veel ruimte, en kunnen lekker spelen.
Om uit te rusten een gezellig huisje met lekkere slaapplekjes.
Onze honden komen er graag!
Mary Kooijman

Marije Bus   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Een goede opvang waar je , je hond rustig kan achter laten ! Zijn zeer tevreden en de foto’s en video’s zijn altijd leuk om te krijgen ! Onze hond tobie gaat er met plezier heen! Tot gauw!
Marije Bus

Karin Splinter   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Wat een fijne plek voor onze viervoeters. Goed om te weten dat er een plek is waar je je hond met een gerust hart kunt achterlaten.
Karin Splinter

Linda Teeuwissen   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

De honden zijn weer thuis na een kleine week bij jullie in de vuurwerkvrije opvang. Wat zien ze er goed uit en zijn heerlijk relaxed. Wat de foto’s al deden vermoeden hebben ze een heerlijke tijd gehad. Heel erg bedankt voor de goede zorgen van onze Bukkie en Moos. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar. 😘🐶🐾
Linda Teeuwissen

Michel Mulder   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden niet aan.

Beloven van alles, maar komen niks na.!!
Reactie Faunatuurlijk:

Beste Michel.
Wat jammer dat je op deze manier nog terug reageert op mijn laatste bericht naar je. Ik zal het bericht nogmaals delen zodat voor iedereen duidelijk is wat het achterliggende verhaal is achter je review:
Beste Michel. We hebben inderdaad een fijn thuis voor Timm gevonden waar we heel blij mee zijn voor haar. Het klopt dat ik lang niet iedereen persoonlijk op de hoogte heb kunnen houden zoals ik al aangaf in de Facebookpost. Ik heb ongelofelijk veel reacties ontvangen, dit in combinatie met de voorbereidingen en drukte van de kerst en de vuurwerkhondjes ontbreekt het mij persoonlijk aan tijd. Ik begrijp dat dit voor jullie helemaal niet leuk is geweest en dat spijt mij. Ik had liever iedereen persoonlijk goed op de hoogte gehouden, dit is mij spijtig genoeg niet gelukt. De hondjes die we hier hadden waren afkomstig uit Bosnië. We hebben heel veel buitenlandse hondjes (Roemenië, Hongarije, Tsjechië, Spanje etc) en moet zeggen dat hondjes uit dit land wel erg fijn zijn. Hele sociale honden, niet angstig of onzeker, echt fijne, lieve en mooie vriendjes voor in huis. Ik zal jullie de website doorgeven van de stichting waarvan de hondjes zijn. Wellicht zien jullie daar nog een hondje waar jullie ook verliefd op kunnen worden en die het net zo als Timm verdienen om een fijn thuis te krijgen. Veel hondjes zijn al in Nederland op zoek naar een goed huis. De meesten zijn natuurlijk nog daar in Bosnië… Ik hoop dat ik jullie zo nog een beetje kan helpen om een fijn vriendinnetje of vriendje voor Bobby te kunnen vinden. De website is: https://www.stichtingidemo.nl/adopteren/ik-wil-een-hond

Nogmaals mijn excuus voor hoe het is gelopen, ik hoop dat jullie enigszins begrip hebben voor de drukte hier. Wens jullie in ieder geval een hele fijne jaarwisseling toe en wie weet spreken of zien we elkaar nog eens in het echt. Warme groet, Saskia

Ik hoop dat jullie alsnog een vriendje of vriendinnetje voor Bobby vinden en dat zo veel hondjes die nog een warm thuis zoeken geholpen kunnen worden.
Michel Mulder

Ingrid Draper-Michels   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Alles! Ze zijn allemaal zo lief voor de honden!
Vanmorgen onze Diesel weer gebracht en hij werd weer zo heerlijk welkom geheten!! Toppers zijn het!😍
Het is voor ons ruim 2 uur rijden, maar dat hebben we er graag voor over!!
Ingrid Draper-Michels

Sandra Linda van der Zwaag   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Pepper is vandaag voor het eerst bij jullie geweest! Wat een leuke foto’s hebben jullie gemaakt, de honden vermaakt🐶🐕🤩 bedankt voor de goede zorgen! Pepper is in dromenland 😴😴
Sandra Linda van der Zwaag

Renate Fennema   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Onze Indra is vandaag voor de tweede keer een dagje bij jullie geweest.
Moe van alle indrukken ligt ze al de hele avond lekker te slapen.
We zijn blij dat het zo goed gaat en maken gauw weer een nieuwe afspraak!
Renate Fennema

Fiona Leemhuis   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden niet aan.

Hier laat ik me verder niet over uit.
Reactie Faunatuurlijk:

Beste Fiona. U bent nooit eerder bij ons geweest en bent geen klant van ons. Ik zou graag de reden horen waarom u deze review plaatst, zodat we hier iets mee kunnen doen. In een persoonlijk bericht heb ik dit ook gevraagd maar krijg hier helaas geen reactie op.
Fiona Leemhuis

Carolien Schepers   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Met pijn in mijn hart liet ik mijn twee labjes achter . Maar bij de kennismaking had ik direct het vertrouwen. dat het goed zat Geen kennel maar een hotel . Fijn dat er filmpjes en foto’s worden verstuurd. Zo zag ik dat ze het echt naar hun zin hebben.Geweldig ze zijn nu out. Maar volgende week breng ik Kees en Joep met een gerust hart voor twee nachtjes .
Carolien Schepers

Marissa Dijkstra   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Geweldig hondenhotel! ik noem het een hotel want een pension kan je het eigenlijk niet noemen 🙂
De honden hebben alles wat ze maar wensen. Kortom een heerlijke vakantie voor je viervoeter!
Marissa Dijkstra
wat voor ons juist een fijn gevoel is, is als voorbeeld : je brengt je kind naar de kinderopvang en hij/zij huilt enorm wil terug naar mama en jij voelt je rot. Toen we onze hond naar faunatuurlijk brachten liep hij heerlijk met de medewerkers mee en speelde heerlijk met de honden. keek niet eens meer naar ons om. hierdoor wisten wij dat het goed zat. wat we ook een pluspunt vinden zijn de foto’s en filmpjes die je tussendoor ontvangt, zodat je weet hoe het met je hond gaat. En we kregen een superenthousiaste hond terug bij het ophalen. Ze hebben oog voor alle soorten honden. ook als er iets met de hond is hebben ze dit snel door, zijn erg alert. En alles is bespreekbaar! kortom een paradijs voor je hond.
Ag Nes

Melanie Vos   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Ik raad alles aan van Faunatuurlijk !!!!
Mijn lieve Donna Labrador van 11 jaar oud met artrose en zware suikerziekte heeft hier 2 weken gelogeerd. Mijn Donna heeft medische zorg nodig op haar oude dag en dat is zeker met alle liefde en zorgvuldigheid gegeven !!
Donna gaat al jaren naar een vast adres, maar begin dit jaar kreeg ze zware suikerziekte en het vaste pension bied geen medische zorg ( ik heb reeds ontdekt dat bijna geen enkel pension dit bied ). Mijn zoektocht naar een pension dat medische zorg en aandacht verleent begint….via internet kom ik bij Faunatuurlijk terecht de intro en berichten op internet zijn lovend. Maar het is voor mij 2,5 uur rijden……aangezien ik alles over heb voor mijn viervoeter was dit geen probleem, ik had wel angst voor het nieuwe en onbekende tevens heeft Donna 2x daags medicijnen en insuline op vaste tijden nodig. Ik heb telefonisch contact gehad met Saskia ( de eigenaresse ) dit was een geruststellend en fijn gesprek het medische plaatje was geen enkel probleem gezien zij veterinair zijn opgeleid. De dag dat ik Donna ging brengen stond het zweet op mijn rug……waar kom ik terecht hoe zijn de mensen hoe reageert mijn Donna…..zoveel vragen!!! Eenmaal aangekomen komt Saskia mij tegemoet en neemt Donna aan we gaan alles even doornemen met een bakje koffie. Wat een lieve vouw….ze heeft alles uitgelegd, mij aangehoord…..mijn tranen kon ik laten lopen en Saskia heeft mij gerust gesteld dat Donna het goed zou hebben met de nodige zorg en aandacht ( Dit was mijn grootste zorg voor mijn oude zieke Donna ). En in de tussentijd ligt Donna in een zwembadje en snuffelt ze bij andere honden alsof ik er al niet meer ben niet meer toe doe!!! Goed teken om te beginnen daarna kan ik rustig weg gaan en Donna heeft geen oog meer voor mij! Ik heb een goed gevoel waar ik haar heb achter gelaten dus kan ik met een gerust hart op vakantie, tijd om Donna te missen heb ik eigenlijk niet want Saskia zet dagelijks foto’s en filmpjes met een leuk verhaal erbij hoe de beestjes het doen op de Facebook pagina !!!! Dit is zo fijn om te zien….wetende dat je beestje het goed heeft en naar de zin heeft, dat is toch het belangrijkste, je hoopt het maar zo kun je het ook zien!! Ik heb haar vandaag weer opgehaald en ze snurkt als een malle lekker in haar eigen mandje….Ik kan alleen maar positief en met alle lof voor Saskia en haar medewerkers spreken over Faunatuurlijk. Nogmaals bedankt voor de goede zorg voor mijn Donna !!
met vriendelijke groet Melanie en een snurk van Donna.
Melanie Vos

Marijke Blaak-Schreuder   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Vandaag Melle weer opgehaald van zijn vakantie adres. Bedankt lieve mensen van Faunatuurlijk voor de zeer goede zorgen. Hele blije en mooie hond terug.
Marijke Blaak-Schreuder

Jeannet Doesburg   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Geen kennels veel vrijheid en net als thuis gezellige woonkamers voor de hondjes. Eigenaar en het personeel heeft veel verstand van honden zij hebben bij dierenartsen gewerkt of werken er nog. Als hier geen plek is voor onze 2 labradors dan gaan wij ook niet weg. Wij zijn zeer tevreden en raden ze overal aan.
Jeannet Doesburg

Greetje Ben-Zour   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Liefdevolle, ter zake kundige verzorging. Fijne sfeer 💜🎶
Greetje Ben-Zour

Karin Bleeker   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Onze hond gaat daar vaak heen een leuke gezellig dieren pension
Karin Bleeker

Henriette Berndt   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Echt zo leuk zo professioneel en zo oog voor wat jouw hond nodig heeft
Heel blij mee!
Henriette Berndt

Marc Roelofs   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Superbetrokken liefdevolle mensen die werken met een holistische kijk op de dieren. Beter verblijf hebben wij niet kunnen vinden en we rijden er dan ook graag 2,5 uur voor. En onze hond is superblij daar!
Marc Roelofs

Yvonne Boon V Heulen   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Yvonne Boon V Heulen

Diane Tromp   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Tijd, intuïtie en heel veel liefde ❤️
Diane Tromp

Nina Kamp   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Eigenlijk was alles fantastisch. De mensen die er werken, de omgeving, zowel binnen als buiten.Onze honden waren nog nooit naar een pension geweest, onze ouders, die dat nu niet meer kunnen, pasten altijd op hen . ONZE honden waren tijdens hun verblijf helemaal zichzelf, dat zagen we op foto’s en filmpjes.Toen we ze haalden wat en ze natuurlijk erg blij, maar na een innige begroeting liepen ze gewoon weer achter Linda, één van de mensen van Faunatuurlijk, aan😂😂😂😂 Bij thuiskomst deden ze net alsof ze nooit weggeweest waren😂😂😂❤❤❤❤ Wij zijn heel blij dat wij Faunatuurlijk hebben gevonden en zullen zonder enige twijfel onze hondjes daar zo weer laten logeren, bedankt lieve mensen😚😚😚😚
Nina Kamp

Monique van Unen   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Helemaal toppie! Djacy en Mayday hadden ook echt vakantie😎.En was ook super voor Mayday zag van staart laag haar veranderen in staart in kwispelstand in de filmpjes.Jullie zien ze zeker weer terug😘
Monique van Unen

Wendy Hidding   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Onze Boris heeft ook dit jaar weer een geweldige vakantie gehad!!
Echt een geweldig goede plek voor je beste vriendje ❤️
Wendy Hidding

Debbie Hupkes   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Prima zorg, veilige omgeving, kennis van zaken, ook voor speciale zorg en dat alles met veel liefde en toewijding!💓
Debbie Hupkes

Tine Piebes-van de Veen   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

wat ik op de filmpjes zie is dat de honden echt relaxt zijn en dat gun ik iedereen voor zijn of haar beste maatje
Tine Piebes-van de Veen

Roezana SK   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Zeker een aanrader. Zeer aardige verzorgers. Lucky is goed verzorgd. Wij konden tijdens het verblijf meegenieten dankzij de leuke foto’s en video’s. Enorm bedankt voor de goeie zorgen. Lucky zal zeker terugkomen 😃
Roezana SK

Johanna Smit   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Onze Dexx (Duitse Dog) is hier écht fantastisch goed opgevangen!
Linda en Saskia leggen hun hart en ziel in de liefdevolle zorg voor de honden.
Écht uniek hoe hier wordt gezorgd voor een veilige en huiselijke omgeving waar diverse rassen kunnen genieten van de ruimte en van elkaar!
Hier wordt écht nog gekeken naar de behoefte van iedere hond! Wat een aanrader!❤
Johanna Smit

Stij Nie   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Echt een hele mooie plek voor je hondje. Mijn hondje was er 2 weken geleden en ze gaat zaterdag weer. Ze wil ook graag want ze had niks met auto’s en nu wil ze constant in mijn auto en ik begrijp nu dus wel waarom.
Stij Nie

Jeannet Doesburg   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Een echte aanrader! Ik heb al 12 jaar honden maar nog nooit een hond naar een pension gebracht. Na een paar pensions te hebben bekeken had ik zoiets van nee! Ik wil het niet. Maar toen kwam ik Faunatuurlijk tegen. Wel een eind rijden maar dat hebben wij er wel voor over.
Vorige week maandag zijn ze voor een eerste kennismaking geweest en kan in 1 woord zeggen geweldig! De beide labradors hebben genoten. Afgelopen weken zijn ze 2 nachtjes gebleven en weer vonden zij het erg leuk. Kreeg filmpjes toegestuurd en zag dat zij het zo leuk hadden. Het mooiste is dat de honden niet in kennels zitten. Zij hebben daar prachtige gezellige woonkamers helemaal ingericht voor de hondjes. Zo leuk en gezellig! De beide verzorgers hebben verstand/kennis van honden en zijn alert en houden alles goed in de gaten. Zijn erg begaan en lief met de dieren dat merkte ik aan beide hondjes. Wij brengen de beide dames in december met een gerust hart weer naar ze toe.
Bedankt voor de goede zorg.
Dikke knuffel van Rose en Ayla
Jeannet Doesburg

Debbie Kuiper Tjakkes   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

onze herder pup is hier weekje geweest. we werden op de hoogte gehouden hoe het ging met mooie filmpjes en foto’s. jack komt er zeker nog een keer weer
Debbie Kuiper Tjakkes

Arthur van Hese   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Beste dierenpension die ik ooit heb gekend! Onze Doberman voelt zich daar thuis en wordt uitstekend verzorgd. Om professionele redenen is onze Paulus er meerdere weekenden in bepaalde seizoenen en ontmoet daar altijd nieuwe vrienden 😍
Dit pension is echt een aanrader en ligt direct aan de Duits-Nederlandse grens, nabij A31. Vakantie voor de hond is hier gegarandeerd. Verzorging en accommodatie is zeer, zeer professioneel. Ik hoop dat iedereen er nu niet naartoe gaat en dat onze Paulus niet snel ergens kan komen vanwege overbevolking 🤪 maar het is belangrijk voor mij om dit professionele werk van Saskia en haar medewerker te eren en aanbevelen.
Liefs van Norderney Island
Arthur van Hese

Nathalie Smit   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

ze gaan zeer goed met de honden om en ze hebben het erg goed daar
zal zeker u honden er heen brengen als u op vakantie gaat of zo
Nathalie Smit

Siska Eefting   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Ga er even een kijkje nemen als je een hondje 🐶 🐗
Siska Eefting

Marion Kröger   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Urlaub für den Hund ❤️😘🐶
Marion Kröger

Karin Wiltjer   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Fijn pension met hart voor dieren. Ze doen alles om het voor de honden zo prettig mogelijk te maken, ook krijgen de eigenaars regelmatig updates via whatsapp of facebook.
Karin Wiltjer

Marian Korte   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Echt een aanrader om hier je hond te laten logeren 🐾🖒zoveel aandacht en ❤voor alle honden. Toppers zijn het!!
Marian Korte

Baudina Hubbeling-Schaper   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Goede schone opvang met persoonlijke aandacht voor de hond.
Onze hond werd bij een andere opvang geweigerd omdat men vond dat hij een angst stoornis had. Saskia prikte daar zo doorheen en sindsdien heeft Woody geweldige vakanties!
Baudina Hubbeling-Schaper

Linda Sinnema   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

mooie plek, lieve mensen!
Linda Sinnema

Bert Bots   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Geweldige plek voor je hond. Veel liefde en aandacht door mensen met kennis.
Bert Bots

Ilona Van De Pol-Swets   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

super gave plek. Lekker vrij en niet in een hokje.en hele lieve menen.
wat wil een baasje nog meer voor zijn hond.
Ilona Van De Pol-Swets

Kleintje Koffiepot Hoogeveen   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Voor het eerst op vakantie zonder onze honden. En nog nooit met een goed gevoel weggegaan. Via via hoorden wij over Faunatuurlijk. Deze keer gingen we met een goed gevoel weg en dat gevoel bleef ! Ook toen wij ver weg in Frankrijk zaten. Omdat wel elke dag een update kregen en foto’s en filmpjes kregen van hoe onze Val en Rab zich vermaakten ,en dat er goed voor ze bezorgt werd. En wat ook erg belangrijk voor ons was was dat ze de vrijheid had en niet opgesloten werden in een kennel Kortom jullie zijn toppers. Onze honden kinderen gaan alleen nog maar naar jullie ( ondanks dat we er een uur voor moeten rijden)
Kleintje Koffiepot Hoogeveen

Jolanda Pals   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Gister is Sparky voor het eerst aan het logeren geweest. Hij heeft het heel erg naar zijn zin gehad. Saskia en Linda hebben hem super goed opgevangen en ook wij hebben veel opgestoken van deze logeerpartij. Sparky gaat zeker binnenkort nog een keer bij jullie terug komen. Wij kunnen deze zomer met een gerust hart op vakantie, want we weten nu dat jullie zeer goed voor hem zorgen en hij lekker met vriendjes kan spelen.
Jolanda Pals

Melissa Moorlag – Mollema   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Wat een fijne plek om je hond heen te brengen. Voor ons was het de eerste keer dat we onze hond naar een pension brachten, dus we wisten niet zo goed wat we er van konden verwachten. Maar wat is onze hond goed opgevangen. Bijna iedere dag wel een verhaaltje/foto/filmpje van hem gekregen, en aan het einde nog een paspoort waarin alles stond over zijn verblijf. Wij weten wel waar we onze hond de volgende keer weer heen brengen!
Melissa Moorlag - Mollema

Christina Dijkman   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Christina Dijkman

Niki van den Berg   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Zorgzaam, voor iedere hond wat wils en kundig.
We hebben onze oude schapendoes voor de 1e keer gebracht en we waren erg enthousiast. Noa is goed ontvangen en er wordt uitgebreid gelet op het gedrag en wat een hond nodig heeft.
Faunatuurlijk is een fijne plek waar iedereen zich direct thuis voelt.
Wij gaan zo heerlijk op vakantie en worden ook nog eens op de hoogte gehouden met leuke foto’s en video’s!
Niki van den Berg

Joke Elzer-Meijer   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Onze Bailey is nu 2 keer uit logeren geweest. We worden altijd op de hoogte gehouden over hoe het met hem gaat. En je kan aan alles merken dat hij het naar zijn zin heeft. Een hele fijne plek om je hond naartoe te brengen. Saskia is super lief voor de dieren en heeft verstand van zaken. De hond van onze ouders gaat er ook regelmatig heen en die voelt zich er ook thuis. Ik raad faunatuurlijk aan iedereen aan!
Joke Elzer-Meijer

Rikki Bolhaar   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Rikki Bolhaar

Margriet Bos   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Rika heeft een geweldige week bij jullie gehad! Ik kreeg een blij hondje weer terug.
Veel waardering voor de manier waarop jullie de honden opvangen. Zoveel beter dan alleen een binnen-en een buitenhok.
Ik was heel erg blij met de dagelijkse filmpjes en foto’s. Ook elke dag een update via whatsapp ontvangen hoe het met Rika ging.
Rika komt zeker weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen.
Margriet Bos

Adinda Blom   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden niet aan.

Ik was erg verbaasd dat er zo’n grote groep honden in zo’n kleine ruimte gestopt wordt zonder toezicht. Kwam op mij niet veilig over. Zijn heel lang alleen zonder cameratoezicht.
Reactie Faunatuurlijk: Beste Adinda, het verbaast ons dat deze review gegeven wordt. Jullie zijn hier immers geen klant? Zoals overal te zien is, is ons gehele terrein voorzien van IPcams inclusief alle woonkamers (en zelfs de keuken!) waar de honden in verblijven. Ik zou je graag uit willen nodigen voor een kennismakingsdag, dan kun je onze accommodatie zelf eens bekijken.
Adinda Blom

Janneke Ottens-Nobbe   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Supper hoe ze daar om gaan met met honden. Hier voor had ik een hond die niet iedereen even leuk en aardig vond, maar hij mocht wel komen logeren, door dat hun rustig met hem om gingen vond hij het allemaal prima! En wat kreeg ik leuke filmpjes!
Hond die we nu hebben vind allemaal best! Maar kan ook lekker puberen, ook hij vond het geweldig bij jullie! Egt top! Als wij op vakantie gaan komt zeker weten storm weer bij jullie!
Ga zo door!!
Janneke Ottens-Nobbe

Davey Barelds   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Onze hond Sem was er 3 jaar geleden geweest hij heeft het goed naar zijn zin gehad
Davey Barelds

Sjaak Bonenstaak   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Wat een gaaf dierenpension! Zoiets nog nooit meegemaakt, zou bijna zeggen dat Flip het bij jullie beter heeft dan thuis! 😛 Dit is écht vakantie vieren voor hem. Super blij met jullie! Tût
Sjaak Bonenstaak

Bianca Hulzebos-Franzen   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Bianca Hulzebos-Franzen

Gerdi van der Herberg   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Huiskamer-opvang waar, met liefdevolle begeleiding, allerlei typen/maten/ras/kruising honden met elkaar samen optrekken. Ook ‘lastige’ honden, of honden ‘met een rugzakje’ zijn hier welkom. Mijn Kitty (hond) was net een week vanuit een Russisch asiel naar Nederland gekomen en zij kon bij Faunatuurlijk gewoon in de groep meedraaien.. Ook mijn oude reu Binkie (10 jaar) had er een prima verblijf. Na afloop waren ze allebei vrolijk en tevreden. 5 sterren!
Gerdi van der Herberg

Antje Mulder-Letema   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Antje Mulder-Letema

Nienke Bolsenbroek-Bijl   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Wat een liefde & aandacht krijgen onze honden daar. Met een gerust hart laten we ze achter. Ze komen ontspannen weer thuis en slapen uren lang. Ontzettend tevreden over de omgang met de honden maar ook over het advies wat wordt gegeven over honden. Dit is zeker een 5 ster waard.
Nienke Bolsenbroek-Bijl

Ekie Roukema   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Zo heel blij dat Bonny en vooral MERLIJN het zo goed hebben gehad bij jullie.

Bedankt jullie allemaal.
Maar vooral Nick voor het zitten met Merlijn op de vensterbank, toen voelde hij zich echt thuis want dat deed ik ook zo ongeveer.
Ekie Roukema

Bianca Fraiquin   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Bianca Fraiquin

Geerte Van den Wildenberg   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Ollie en Joep waren afgelopen weekend weer te gast bij Faunatuurlijk. Hier zijn ze altijd met plezier, en daardoor is het voor ons ook gemakkelijker om ze achter te laten. Ze stormen altijd vol enthousiasme op Saskia af, en als we ze ophalen zijn ze blij met ons, maar krijgt Saskia ook nog even een lebber. De foto’s van de logeerpartij geven ook een goed beeld, hoe onze jongens het beleefd hebben: prima dus! En nu thuis, helemaal moe.. ze liggen allebei al te pitten!
Geerte Van den Wildenberg

Mettie Hauwen   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Ik vind faunatuurlijk een fijn verblijf, voor je huisdier. Onze Boy heeft zich volgens ons goed vermaakt. Het is fijn om de foto’s en filmpjes op je vakantie adres te bekijken. Dank je voor de goede zorgen.
Mettie Hauwen

Nancy Berkepeis – Kasteel   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Nancy Berkepeis - Kasteel

Jessica van der Ploeg   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan

Jessica van der Ploeg

Chantal Wolters  raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Bedankt voor de goeie zorg!! Breng roxy zeker bij jullie weer als ik weg moet. Breng haar met een gerust hart weg.
Wat een fijn mens ben je..Zo goed ben je voor de diertjes maar ook zker voor de baasjes � dankjewel ! Tot snel
Chantal Wolters

Hedwig Wijkenga   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Celly voor het eerst in een pension geweest. Ze heeft het goed naar haar zin gehad. Mooi groot weiland waar ze uit kon lopen. Aardige mensen en ook leuk dat je een ‘rapportje’ kreeg hoe ze het had gedaan. Toppie bevallen, super bedankt!! �
Hedwig Wijkenga

Rik Vermeer   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

 
Geweldig pension! Nog nooit in heel mijn leven dat ik honden heb (en dat is al meer dan 30 jaar!) zo’n fantastische plek gevonden. Misschien een tikje duurder dan de ouwe stempel, maar ZOVEEL BETER! Dan is het eigenlijk nog te goedkoop voor een 5 sterren vakantieoord! Dit is echt vakantie hebben voor je dier (kunnen wij ook komen overnachten?) 🙂
Rik Vermeer

Gerietha Jongerenwerk   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Garietha Jongerenwerk

Woody Hubbeling   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen andere dat dit een perfecte plek is om te logeren
Woody Hubbeling

Janet Namtor   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Xena en Bumper komen nu alweer 5 jaar bij jullie logeren en in mei hebben ze weer een lang weekend bij jullie gelogeerd en weer hebben ze het prima naar de zin gehad. Dierenpension Faunatuurlijk kan ik aan iedereen aanbevelen want de dieren worden in huiselijke kring opgevangen en kunnen buiten lekker spelen en ravotten met andere honden.
Janet Namtor

Maarten Dubbelaar   raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Faunatuurlijk is het meest geweldige pension voor onze honden. Bas (5jaar) en Harry (1jaar) zijn hier heel graag.
“Zij blij, wij ook blij”.
We hopen nog lang van jullie pension gebruik te kunnen maken.
Maarten Dubbelaar en
Gea Kuipers.
Maarten Dubbelaar en Gea Kuipers.

Jannie van Kempen  raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Ook ik laat langs deze weg weten dat ik elke keer vol vertrouwen onze twee kleine hondjes bij jullie achterlaat. Ik ben nog steeds onder de indruk hoe onze kleine Suus en Joris zonder schroom tussen de andere honden lopen, terwijl dat thuis vaak anders is (blaffen aan de riem). Ik kijk uit naar de cursus die jullie aan het maken zijn. Zodra deze beschikbaar is, laten jullie dit ons dan weten?
Jannie van Kempen

Hugo de Wit  raadt Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden aan.

Ik denk dat ik de eer heb als eerste op jullie website een review te schrijven. Ik las op Facebook dat ze daar de aanbevelingen van jullie pagina hebben ‘gestolen’. En dat kan natuurlijk niet! Dus bij deze een dikke tien en dus 5 sterren voor jullie geweldige plek wat jullie samen gecreeerd hebben in Vlagtwedde. We komen graag bij jullie, elke keer weer!
Hugo de Wit
Review plaatsen
Strong Testimonials form submission spinner.

Required

Wat is je volledige naam?
Wat is je e-mailadres?
Wat is je bedrijfsnaam?
Een pakkende opmerking voor je review.
Laat anderen weten wat je van ons vindt!
rating fields
Wil je graag een aantal sterren geven?

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
4.9
Based on 89 reviews
aangedreven door Facebook
Average Rating: 4.9 stars (based on 88 ratings)
error: Op deze content rust copyright!

Een haarscherpe portretfoto van je hond?

Super strak op CANVAS of shiny op ACRYLGLAS? Liever retro in een mooie FOTOLIJST?

Bestel nu een HR foto van je hond bij de eerst volgende reservering.