Onze Bennie van bijna 2 kwam tijdens Corona als 5 maanden pup uit Griekenland naar ons toe. Zo een schattige hond, die mij tussen de spullen speurend op marktplaats meteen in mijn hart sprong. Helaas bleek er veel wilde hond in te zitten en in Corona was er geen enkele hondenschool, die een geschikte plek had. Ik had 3x een gedragsconsult aan huis gehad, vooral omdat de omgang met andere honden moeilijk bleef. Mijn idee was, dat hij wellicht zijn roedel miste een dus op zoek naar een geschikte plek of uitlaatservice. Helaas ook daar niks te vinden. Tot ik bij het wandelen hoorde van Faunatuurlijk. Toen ik hem daar voor kennismaking aanmeldde werd door hun vakkundig geopperd dat Bennie wel wat zou kunnen hebben aan de socialisatieweek voor Corona- honden. Dat was nou precies wat ik zocht! Ook al werd duidelijk overgebracht dat er geen garanties zijn en je nooit de uitkomst weet vooraf. Het blijven dieren. Ik kon vrij snel terecht en bracht hem met knikkende knieën. Na 1,5 jaar hard werken was het toch wel even moeilijk om hem daar achter te laten.

Gelukkig kreeg ik een goed gevoel bij de dames en ook tussentijds foto’s. Uiteindelijk werd ik verrast door een uitgebreid rapport, dag voor dag en met veel filmpjes erbij!

Er stond niets wat ik niet al wist en dat was uiteindelijk ook de boodschap: onze Bennie is en blijft een wilde hond, een loner, die het liefst in z’n uppie lekker veel buiten blijft. Nu met de hormonen erbij (ongecastreerd) is er nog meer onrust. Ik ben blij dat hij er was, dat ik nu bevestigd kreeg wat ik al aanvoelde (en in een consult aan huis nooit zo duidelijk wordt). Ik heb weer meer handvatten en inzichten en die het avontuur daar lijkt hij nu nog blijder met z’n goede plekje hier in ons gezin. Hij lijkt haast dankbaar, bijna iets van “oost west, thuis best”. Deze week vind ik echt een aanrader, je ontdekt zoveel meer over je huisgenoot. Dat lukt niet op een andere manier.

error: Op deze content rust copyright!

Een haarscherpe portretfoto van je hond?

Super strak op CANVAS of shiny op ACRYLGLAS? Liever retro in een mooie FOTOLIJST?

Bestel nu een HR foto van je hond bij de eerst volgende reservering.