Vandaag een week geleden meegedaan aan de allereerste roedelloop van Faunatuurlijk! ik ga gauw weer mee! Wat was dat ontzettend leuk!

Er is altijd wat onzekerheid over hoe je hond(en) zich gedragen in een roedel en dit is de ideale manier voor de baasjes om wat zelfvertrouwen (en vertrouwen in hun hondjes) op te doen. Aan het begin gaan de hondjes mee met een medewerker en gaan ze vast onderling kennis maken met elkaar zonder de baasjes erbij (want die beïnvloeden direct de honden als ze erbij blijven). Als ze ff gerend hebben (en de baasjes koffie hebben gedronken en ook kennis gemaakt) kan het gaan beginnen.

Even een stukje aan de lijn en dan bij het bos (weiland, water en bos) kunnen ze los! En dan begint de pret; het water in, door het veld rennen, achter elkaar aan jagen….en repeat! 🙂 Niets dan gezelligheid. Geen ruzies, alleen maar lol.

En als de honden aan het rennen zijn kun je ff met Saskia praten en vragen stellen over het gedrag van honden, ook niet onbelangrijk!

Ik vond het ontzettend de moeite waard en de honden hebben ook ontzettend genoten en anderhalve dag nodig om uit te rusten!

Ik ga snel weer een keer mee!

error: Op deze content rust copyright!

Een haarscherpe portretfoto van je hond?

Super strak op CANVAS of shiny op ACRYLGLAS? Liever retro in een mooie FOTOLIJST?

Bestel nu een HR foto van je hond bij de eerst volgende reservering.