Vacature Paraveterinair  Dierverzorger

Kom jij ons team versterken als  paraveterinair dierverzorger?

Wil je onderdeel uitmaken van een bijzondere missie? 

Wie ben je?

Ben je werkzaam of werkzaam geweest in de veterinaire sector en/of in de alternatieve geneeskunde? Heb je aantoonbaar ervaring met roedels of meerdere honden? Ben je op zoek naar een fantastisch nieuwe uitdaging? Dan kun je wellicht wel eens de persoon zijn die wij zoeken! Faunatuurlijk is naast een Vakantiepark voor Honden ook een holistisch Hondenwelzijnscentrum. Dit houdt in dat wij in ons vakantiepark ook honden opvangen met medische zorg.

Voor de juiste zorg op maat, of dit nu gaat om vakantie of therapie, hebben wij de juiste persoon nodig. Ben je iemand die werkt vanuit het hart met passie voor honden en mensen? Wil je graag jouw veterinaire of alternatieve toegepaste kennis en ervaring op een ander vlak inzetten als in een dierenartsenpraktijk? Schroom je niet om het beste uit jezelf, je medemens én de honden te halen? Neem dan contact met ons op.

Wat zoeken wij?

Faunatuurlijk is op zoek naar een gedreven en gemotiveerd persoon met een grote passie voor honden.

Als je bij Faunatuurlijk werkt maak je onderdeel uit van een team gepassioneerde mensen. Bewustzijn, positiviteit, zelfstandigheid, gedrevenheid en volhardendheid zijn kernwaarden waarin wij ons prettig voelen. Je vervult bij Faunatuurlijk de functie van dierverzorger en bent onderdeel van het geheel. Dit houdt in dat je niet alleen de verantwoording hebt voor dier en eigenaar, ook voor de omgeving zoals het woonhuis, de natuur en het wildleven.

Faunatuurlijk heeft een holistische insteek en bekijkt alles vanuit dit geheel. Uiteindelijk behaal je samen het beste resultaat. We zoeken een vlotte, amicale meid of jongen die stevig in haar of zijn schoenen staat, graag zelfstandig werkt en het tegelijk fijn vindt om het werk te evalueren en overleggen met anderen. Je bent een zelfstandig persoon in een betrokken team met gepassioneerde mensen die zich volledig inzet voor dier, mens en natuur. We verwachten dat je inzet en inzicht toont en een aanvulling bent voor het team van Faunatuurlijk.

 

Wat bieden wij?

We bieden je de mogelijkheid onderdeel uit te maken van een uniek en bijzonder bedrijf. Faunatuurlijk is een begrip in Nederland en groeit met de dag groter. De mogelijkheden zijn enorm, wat er voor zorgt dat je binnen je eigen ervaring en interesses mee kunt groeien. Werken en eventueel wonen op een toplocatie in de natuur waarin je je thuis voelt, op je plek zit en gewaardeerd wordt.

Je maakt onderdeel uit van een bedrijf waarin je jouw hart kunt volgen, ideeën uit kunt werken en in de praktijk kunt brengen. Je bepaalt samen met ons je sterkste kwaliteiten waarin je alle vrijheid krijgt. Ook je minder sterke kwaliteiten zijn een uitdaging voor je. Je leert immers het meest door uit je eigen comfortzone te stappen en de weerstand op te zoeken. Alleen op die manier kun je groeien en dat doen we graag bij Faunatuurlijk. We bieden je de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen en te groeien in wie je bent en de werkzaamheden die je verricht.

Je salaris bepalen we samen. Je verdient wat je waard bent naar gelang de werkzaamheden, inzet en werkervaring die je meebrengt. Salarisindicatie: € 2.100 – € 3.400. De uren die je werkt zijn in overleg. We verwachten wel dat je tenminste 28 uur per week kunt werken, maximaal 40 uur in vakantieperiodes. Ook weekenden, schoolvakanties en feestdagen zullen onderdeel zijn van je werkweek, in samenwerking met het team. De startdatum van deze functie is in overleg met proeftijd van een maand.

De werkzaamheden

De werkzaamheden die bij deze functie horen zijn zeer divers. Je zult dus van alle martken thuis zijn en een allround functie vervullen.

  • Dagelijkse zorg voor de honden
  • Verrichten van algemene medische handelingen en onderzoeken
  • Schoon en veilig houden van de omgeving, zowel in huis als op het terrein
  • Klantcontact: zowel op locatie als via Whatsapp
  • Adviserende en hulpvaardige rol naar klanten
  • Administratie via online boekingssysteem
  • Meewerken aan behandelplannen binnen het Hondenwelzijnscentrum
  • Verkoop van producten en diensten
  • Het opzetten en ontwikkelen van Extra Opties binnen de verblijfsperiode van de honden
  • Het organiseren en uitvoeren van de Roedelwandelingen

Wat verwachten wij van jou?

Wie ben jij?

• Ondernemend: je hebt een proactieve houding en weet van aanpakken

• Creatief: je staat open voor ontwikkelingen en ziet uitdagingen

• Alternatief: Je hebt een holistische denk- en werkwijze en denkt buiten de box, je bent een gevoelsmens en werkt vanuit energie

• Communicatief sterk: Je kunt goed samenwerken en communiceren waardoor je het team gemotiveerd houdt en het aanspreekpunt bent voor klanten. Je hebt een amicale houding en benadert klanten vanuit een vriendschappelijk en familiair oogpunt. Humor wordt zeer gewaardeerd

• Zelfstandig: Je stelt je niet afhankelijk op van anderen en bent besluitvaardig, je kunt zelfstandig en alleen werken

• Flexibel: Je hebt geen 9 tot 17 mentaliteit en bereid in schoolvakanties en weekenden te werken. Je bent altijd bereikbaar

• Pro-actief: je denkt vooruit, zorgt voor oplossingen en weet daar de beste uit te kiezen

• Woonachtig: je woont maximaal op 30 minuten afstand van Vlagtwedde en bent in bezit van eigen vervoer of bereid te verhuizen. Faunatuurlijk beschikt over eigen woningen op het perceel wat tevens tot de mogelijkheden behoort om te huren als eigen woonruimte.

 

Wat is je ervaring?

• Gewenst: minimaal 2 jaar werkervaring binnen de hondenopvang, veterinaire sector of alternatieve geneeswijze zoals homeopathie, reiki etc.

• Vereist: Paraveterinaire opleiding met eventueel Dierverzorging niveau 3/4

• Je hebt ervaring met het begeleiden van en advies geven aan klanten

• Je hebt ervaring met honden (in roedelverband)

• Je bent klantvriendelijk, communicatief goed vaardig en betrokken met klanten. Creatief en oplossingsgericht

• Je bent administratief sterk

• Vereist: aantoonbare werkervaring in de veterinaire sector, affiniteit met honden(roedels) en de alternatieve sector

vacature paraveterinair dierverzorger

In dienst treding

Wil je graag solliciteren op deze zeer uitdagende functie? Dan verwachten we een uitgebreide motivatiebrief waarin je omschrijft wat jouw aanvulling kan zijn voor Faunatuurlijk. Standaard sollicitatiebrieven ontvangen we genoeg, wees juist de persoon die afwijkt van de standaard en begrijpt wat wij nodig hebben. Iemand die buiten de gebaande paden denkt en werkt. Laat ons verrassen!

Ondersteun je motivatiebrief met uitgebreide CV én een foto van jezelf.

Stuur deze via de mail op naar: info@faunatuurlijk.nl onder vermelding van Paraveterinair Dierverzorger t.a.v. Saskia Veldhuis Krijgsman.

Zien we in jou een geschikte match? Dan nodigen we je uit om vrijwillig een dag(deel) mee te lopen bij Faunatuurlijk.

Faunatuurlijk is op zoek naar de juiste match. Deze vacature heeft dan ook geen sluitingsdatum of een datum van in dienst treding. 

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
4.9
Based on 89 reviews
aangedreven door Facebook

Lezing Diercommunicatie bij Faunatuurlijk!

Ervaar en leer zelf hoe MINDFULNESS en BEWUSTZIJN jou helpen het beste uit jezelf èn jouw hond te halen.

Faunatuurlijk biedt een lezing Diercommunicatie aan waarin je een prachtige basis kunt leggen voor de innerlijke band met jouw hond.

Yes! Dit wil ik!