Vacature Schoonmaker

Wil je onderdeel uitmaken van een bijzondere missie?

Team-member gezocht!

Jij bent dienstverlenend, gastvrij en hebt hygiëne voor de bezoekers van Faunatuurlijk en het Dal van de Ruiten Aa hoog in het vaandel staan. Als schoonmaker wil jij deze plek nog mooier maken. Dit doe je onder andere door het schoonhouden van het hondenhotel, de directe omgeving en de vakantiewoningen op het park. 

Weet jij op verrassende wijze de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en ben je flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn uniek!

Faunatuurlijk is een uniek holistisch en biologisch Vakantiepark voor Honden in de provincie Groningen (Westerwolde). Faunatuurlijk is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf met een gezellig en gepassioneerd team. We hebben een enorme variatie in ons klantenbestand met honden. Alle rassen en kruisingen en alle karaktertypes zijn hier welkom. Het Vakantiepark voor Honden heeft meerdere activiteiten die allemaal samenwerken met elkaar. We ontvangen klanten vanuit geheel Nederland. De afgelopen jaren is Faunatuurlijk enorm hard gegroeid en deze groei zal zich naar verwachting de komende jaren voortzetten. Daarom zoeken wij versterking van ons team om Faunatuurlijk nog mooier te maken als dat zij al is.

Faunatuurlijk is het eerste Vakantiepark voor Honden in Nederland. Naast dag- en nachtopvang in huiselijke sfeer heeft Faunatuurlijk een aparte afdeling voor veterinair gerelateerde honden: een Hondenwelzijnscentrum. Hierin werken wij samen met diverse alternatieve dierenartsen met een holistische insteek. We zetten programma’s op ten behoeve van het revalideren van honden.

Naast Faunatuurlijk worden er op het twee hectaren groot terrein ook vakantiewoningen verhuurd. De vakantiewoningen vallen onder het Dal van de Ruiten Aa.

De functie

Als schoonmaker zijn jouw werkzaamheden divers. Je draagt met het schoon en fris houden van de vakantieverblijven bij aan de gezondheid, het welzijn en de gastbeleving van al onze bezoekers.

’s Ochtends begint je dag met het schoonmaken van het hondenhotel. Je zorgt ervoor dat alles er fris en schoon uitziet voordat de honden na het buitenspelen weer binnen komen. Je zorgt ervoor dat het schone wasgoed opgeruimd is, de ramen schoon zijn, de voorraad aan is gevuld en de eet-en drinkbakken weer gereed staan voor gebruik. Je controleert de voorraad van toilet- en schoonmaakartikelen en besteld nieuwe als het op is. Samen met het team drinken we een kop koffie of thee na. Indien de vakantiewoningen in gebruik zijn geweest worden deze na de pauze schoongemaakt. 

Wat breng je mee?

Als Schoonmaker bij Faunatuurlijk en het Dal van de Ruiten Aa ben jij degene die de handen uit de mouwen wil steken zodat onze gasten optimaal kunnen genieten van de natuurlijke omgeving, de accommodaties en onze gastvrijheid. Je bent een echt natuurmens, maakt graag contact en kan goed zelfstandig als ook in teamverband werken. Je hebt oog voor kwaliteit, schoonheid, comfort en hygiëne.

Jij:
– Beschikt over werkervaring als Schoonmaker.
– Je bent enthousiast en hebt een proactieve werkhouding.
– Bent communicatief vaardig.
– Hebt passie voor een schone omgeving, dieren en natuur met honden in het bijzonder.
– Woont in de buurt van Vlagtwedde en beschikt over eigen vervoer.
– Bent flexibel in je inzetbaarheid.

vacature schoonmaker

Wij bieden meer dan werk alleen!

Werken bij Faunatuurlijk en het Dal van de Ruiten Aa betekent werken in een professionele en inspirerende omgeving waar de gast altijd op de eerste plaats komt. Vol passie hebben we échte focus op professionaliteit en gastvrijheid.
Voor deze ‘vacature schoonmaker’ maak je deel uit van een hecht team dat zich dagelijks inzet om onze gasten een wonderlijke beleving te laten ervaren. Je bent onderdeel van een informele bedrijfscultuur waarin ontwikkeling en professionalteit, als ook gezelligheid, centraal staan.

Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
•    Een contract voor minimaal 10 en maximaal 14 uur per week. Werktijden: dagelijks van 8:00 -11:30 uur
•    Salaris in overleg, afhankelijk van opleiding , ervaring en leeftijd.
•    8% vakantietoeslag.
•    Reiskostenvergoeding
•    Recht op vijf weken verlof per jaar (bij een fulltime functie).

 

Wil jij…

– Onderdeel zijn van een gezellig team?
– Zelf meebepalen wanneer je kunt werken in de weekenden en in de vakantieperiodes?
– Flexibele werktijden, goed te combineren met het gezin, huisdieren, vrienden, vrijetijd en sport?

Twijfel dan niet langer!

Een nogal bijzondere baan

Heb je interesse om aan de slag te gaan als schoonmaker bij Faunatuurlijk en het Dal van de Ruiten Aa? Solliciteer dan direct! Stuur jouw uitgebreide motivatiebrief met bijbehorende CV en pasfoto naar info@faunatuurlijk.nl

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op via Whatsapp of info@faunatuurlijk.nl

Via Whatsapp en dit emailadres zijn wij bereikbaar voor al jouw vragen met betrekking tot deze vacature. Solliciteren naar deze mooie functie kan ook via dit mailadres.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! 

Datum ingang vacature: zo snel mogelijk

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
4.9
Based on 89 reviews
aangedreven door Facebook

Lezing Diercommunicatie bij Faunatuurlijk!

Ervaar en leer zelf hoe MINDFULNESS en BEWUSTZIJN jou helpen het beste uit jezelf èn jouw hond te halen.

Faunatuurlijk biedt een lezing Diercommunicatie aan waarin je een prachtige basis kunt leggen voor de innerlijke band met jouw hond.

Yes! Dit wil ik!