Vacature vakantiemedewerker

Vacature Vakantiemedewerker Dierenpension

Werk mee aan de bijzondere vakanties van onze gasten en geef ze de tijd van hun leven!

Functie omschrijving

Om alle vakantiegangers een fijne vakantie te kunnen bieden met zoveel mogelijk zorg en aandacht, zijn wij op zoek naar pittige jongens/mannen en/of meiden/dames voor de Vacature Vakantiemedewerker Dierenpension. In de vakanties ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de huiskamers waar de honden slapen. In totaal zijn er zes huiskamers waar kleine roedels in verblijven. Deze woonkamers worden standaard tweemaal daags compleet schoongemaakt en weer fris en fruitig opgeleverd. Bij Faunatuurlijk hebben we een hoge standaard kwa schoonmaak, dus houd rekening met een pittige vakantiebaan waar je letterlijk je handen vies zal moeten maken…

Je werkt niet samen met de honden. Wel zul je ze ongetwijfeld tegen het lijf lopen. Mocht je angstig zijn voor honden, dan raden we aan gewoon thuis te blijven.

Werkzaamheden 

De werkzaamheden houden het volgende in:

 • Verwijderen van vuil
 • Stofzuigen
 • Dweilen
 • Bedden opmaken en/of verschonen
 • Kleedjes uitkloppen en/of verschonen
 • Reinigen van manden/benchjes
 • Afnemen meubelen, muren en deuren
 • Verschonen van de waterbakken
 • Ramen zemen
 • Afwassen van de voer- en drinkbakken
 • Speelvelden van de honden bijhouden

Er zijn twee vertrekken met in totaal zes huiskamers die schoongemaakt dienen te worden. Dit doe je echt niet alleen, maar samen met ons. Zodra alle honden buiten zijn is het tijd om schoon te maken. Je hebt hiervoor een bepaalde tijdsduur aangezien de honden ook weer op een vast tijdstip naar binnen gaan om te eten en te rusten. Het is dus zorg dat je onder tijdsdruk goed het overzicht weet te houden en binnen de tijd gereed bent binnen.

vacature vakantiemedewerker dierenpension

Werktijden

Voor de schoolvakanties zijn wij op zoek naar een vaste kracht.

De werkdagen zijn in overleg in te plannen. De werktijden waarin we graag met je samenwerken zijn dagelijks:

7:30 – 10:30 uur

15:00 – 17:00 uur

Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van een heel hecht en gezellig team. Mensen die samen de schouders eronder zetten en ook weten dat je ook alleen samen het beste resultaat kunt halen. Je stapt binnen in het enige hondenpension in Nederland waar de honden worden opgevangen in huis. Waar veterinaire ondersteuning altijd aanwezig is en op een holistische manier wordt gewerkt, gedacht en geleefd. Een plek waar veel hondeneigenaren van dromen. 

Je start met een tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband indien het van beide kanten goed bevalt. Natuurlijk heb je gewoon je vakantiedagen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. 

Het salaris is in overleg naar gelang leeftijd en ervaring.

Wie zoeken wij?

Ben jij iemand die niet schrikt van hard werken, vieze handen, een hondendrol of een plasje? Kun je onder tijdsdruk werken en overzie je hoofdzaak en bijzaak? Houd je van knus, gezelligheid, functionaliteit en veiligheid? En functioneer je graag zelfstandig met je eigen verantwoordelijkheden? Dan zit je goed!

Voor deze functie zoeken wij iemand met schoonmaakervaring. Affiniteit met honden is een must. Opleiding is niet vereist, werkervaring binnen het schoonmaakvak wel.

Kom solliciteren en draai een dagdeel mee

Wil je meer zien en ben je enthousiast over de Vacature Vakantiemedewerker Dierenpension? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina. Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief tav Saskia Veldhuis naar: info@faunatuurlijk.nl

Wij voeren geen sollicitatiegesprekken en plannen alleen mee-werk-dagen in. Tijdens deze dag staan vragen vrij en kunnen we gelijk zien of deze functie bij je past en of je het zelf leuk vindt. Deze mee-werk-dag wordt gezien als sollicitatie. Een uitgebreide motivatiebrief werkt dan ook zeker in je voordeel. Alleen gemotiveerde en goed onderbouwde solliciaties nemen wij serieus.

Kans op een vaste functie

Vind je de werkzaamheden aan het eind van de periode nog steeds erg leuk? Dan bestaat de mogelijkheid om met regelmaat te kunnen werken bij Faunatuurlijk in vast dienstverband.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
4.9
Based on 89 reviews
aangedreven door Facebook

Lezing Diercommunicatie bij Faunatuurlijk!

Ervaar en leer zelf hoe MINDFULNESS en BEWUSTZIJN jou helpen het beste uit jezelf èn jouw hond te halen.

Faunatuurlijk biedt een lezing Diercommunicatie aan waarin je een prachtige basis kunt leggen voor de innerlijke band met jouw hond.

Yes! Dit wil ik!