Vacatures

If you love what you do, You’ll never work a day in your life 

Vacatures binnen Faunatuurlijk zijn uniek! Een bijzondere plaats om je huisdier een vertrouwde vakantie te kunnen geven. Wij zijn dan ook op zoek naar bijzondere mensen die werken vanuit hun hart. Mensen met passie voor wat zij doen en vertrouwen op hun gevoel.

Vacatures op dit moment

Op dit moment staan de volgende vacatures open:

vacatures

Vakantiemedewerker

In de schoolvakanties zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiemedewerkers voor Faunatuurlijk. Ben jij in vakantieperiodes op zoek naar een leuke vakantiebaan? Bekijk dan hier onze mogelijkheden!

In de vakantie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de huiskamers waar de honden slapen en zorg je ervoor dat de honden weer fris (gewassen) mee naar huis gaan!

Herken jij jezelf in de functie van ‘Vakantiemedewerker’ en wil je ons komen helpen? Dan zou het wel eens heel leuk kunnen zijn als je je opgeeft bij Faunatuurlijk. Pak nu je kans!

vacatures

Oproepkrachten / Vrijwilligers

Oproepkrachten op vrijwillige basis zijn gemotiveerde en enthousiaste mensen die vanuit hun hart werken. Ze steken graag de handen uit de mouwen, schuwen niet om iets schoon te maken of op te ruimen én vinden het fantastisch om contact te hebben met honden. Daarnaast ben je flexibel en sta je snel paraat als je een oproep ontvangt om te komen helpen.

Je werkzaamheden zijn heel divers!

Herken jij jezelf in de functie van ‘Oproepkrachten/vrijwilligers’ en wil je ons komen helpen? Dan zou het wel eens heel leuk kunnen zijn als je je opgeeft bij Faunatuurlijk. Pak nu je kans!

Vacatures vervuld

Voorgaande vacatures die reeds vervuld zijn:

Paraveterinair Dierverzorging (M/V) 18-36 uur per week

Bezoek ons op Facebook en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures!