Veiling

Veiling vuurwerkvrije opvangplek

Er is een plaats in huis vrijgekomen tijdens Oud & Nieuw.
Wil jij deze plek graag reserveren?

De veiling


 

Deze veiling is opgericht ten behoeve van de jaarwisseling 2023 – 2024. Voor het deelnemen aan de veiling dien je je naam, email en bieding te plaatsen zodat we je kunnen contacten mocht je als hoogst geëindigd zijn. Wil je liever anoniem bieden dan kan dit ook door in plaats van je naam ‘Anoniem’ in te vullen. Het mailadres is niet online zichtbaar en wordt alleen gebruikt voor onze eigen administratie. Bieding is gelijk aan het dagtarief.

  • Afbeelding
  • Product Summary
  • Huidige biedingen
  • Biedingen geplaatst
  • Eindigt over
  • Bids Now
Veiling

De jaarwisseling is voor veel huisdieren een vreselijke periode in het jaar. Extreme knallen, geknetter en gegil is voor de mens al niet fijn, laat staan voor honden waarvan het gehoor tot wel vier keer beter is als dat van de mens! Wist je dat sommig vuurwerk tot 160 decibel haalt, 20 decibel boven de pijngrens voor mensen? Als je dan bedenkt dat de meeste dieren een veel gevoeliger gehoor hebben, dan kun je je wel voorstellen dat dit voor stress zorgt. Maar wat doe je eraan?

Bij Faunatuurlijk verblijft jouw hond gegarandeerd vuurwerkvrij. Vanaf 2011 openen wij al onze deuren om zoveel mogelijk honden uit het vuurwerk te kunnen halen. Hondeneigenaren boeken vaak direct weer voor het volgende jaar, waardoor deze periode altijd razendsnel vol zit. Lees hier meer over een vuurwerkvrije jaarwisseling.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.