Vijf redenen om op tijd te komen

Wist jij dat jouw maatje allang weet dat er wat gaat gebeuren?

Bewust of onbewust heb je zelf deze signalen al uitgezonden. Voor jouw hond is het alleen nog een kwestie van ‘wanneer’! Honden zijn heel gevoelig. En dat geldt niet alleen voor thuis, ook hier weten we dat jullie komen! Lees vijf redenen om op tijd naar Faunatuurlijk te komen!

vijf redenen om op tijd te komen

Reden 1: rustige aankomst

Als je op tijd komt, heb je meestal minder last van drukte op de weg. Ook kun je dan rustig het terrein op rijden én ben je gewoon helemaal relaxed wat je ook weer doorgeeft aan je maatje die bij je in de auto zit.

vijf redenen om op tijd te komen

Reden 2: poorten zijn open

Iedere dag gaan de poorten van Faunatuurlijk open tijdens de openingstijden. Als de hond bijvoorbeeld gebracht wordt om 15.00 uur, wordt de poort automatisch geopend zodat je rustig door kunt rijden. Buiten openingstijden zijn deze gesloten en kun je niet het terrein op.

Reden 3: extra tijd voor praktische zaken

Benut de tijd om rustig de spullen uit de auto te halen, de hond aan te lijnen, een praatje te maken over hoe het gaat en de belangrijkste dingen door te geven.

vijf redenen om op tijd te komen

Reden 4: op tijd voor de roedel

De roedel zit binnen netjes te wachten tot alle nieuwe vrienden er zijn. Eenmaal iedereen binnen? Dan kan de roedel naar buiten toe voor een eerste kennismaking. Ben je niet op tijd? Dan loopt de roedel al buiten en zal er een ander plan gemaakt moeten worden voor het introduceren. 

Reden 5: een positieve start voor je maatje

Op tijd zijn houdt veel in. Je geeft niet alleen een rustig signaal af naar je eigen hond. Het brengt ook rust mee voor de rest van de dag. Je maatje heeft de tijd eerst zelf de boel te verkennen, de roedel heeft de tijd om aan de nieuwkomer te wennen. Zo houden we de meeste tijd over voor wat echt belangrijk is: de juiste zorg bieden voor alle honden én er een mooie vakantie van maken! 

De kleine lettertjes

Brengen en/of halen buiten onze openingstijden is niet mogelijk. Indien dit wel gebeurt wordt er een toeslag van € 100,- gerekend. Dit lijkt heel streng, maar is het niet. Wij hanteren een strakke planning binnen de verzorging van onze vrienden. Er zijn vier momenten op de dag die vrij staan om langs te komen, de overige tijd is ingepland voor onze gasten. Verstoring hiervan heeft een negatieve impact op de roedel en proberen we dan ook altijd te vermijden, in het belang van de dieren.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je wat kwijt?

Laat het ons weten via de mail.

We reageren snel terug info@faunatuurlijk.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Met nieuws, weetjes, acties en leuke info?

Schijf je nu in voor de Faunatuurlijk nieuwsbrief.